Hotelbeskrivelse

Maafushivaru Maldives

Lille idyllisk ø med fredfyldt luksus
Maafushivaru har 46 villaer fordelt på 24 Beach villas, og 22 Water Villas. Det lille hotel på den kun 350 m lange ø, gør at du oplever rigtig megen fred og ro. Du kan vælge at bo i din private skyggefulde Beach villa på stranden, i en eksklusiv Water Villa på pæle ude i det krystalblå hav, eller i én af de to Pool Villas, hvor du kan være helt privat i dit udendørs bad og din egen pool. 
 
Maafushivaru byder på personlig forkælelse i den eksklusive spa i et stille hjørne af øen. Her kan du få afslappende kropsmassage, manicure og pedicure samt forskønnende ansigtsbehandlinger. Desuden er der et mindre fitness, til de som vil holde formen ved lige under ferien.
 
Har du lyst til at opleve det farverige liv under vandet, så har Maafushivaru et professionelt dykkercenter som egner sig til både øvede dykkere, og de som ønsker at tage et dykkercertifikat. De erfarne guider vil tage dig med på nogle fantastiske oplevelser i dybet.
Der er også fantastiske muligheder for at snorkle ved husrevet uden for hotellet, eller du kan tage på sejlture til den lokale ø Dhangethi, dybhavsfiskeri eller ud på vandet i katamaran eller kajak. Du kan også wind- og kitesurfe på bølgerne i de blå laguner. 
 
Vælger du at blive på stranden, kan du nyde den høje service i Water baren eller i den kølige skygge i Library Lounge. 
Dagen afsluttes med en middag i en af restauranterne - eksempelvis "135 degrees East" der tilbyder spændende lokale retter og Sushi. Ønsker du en gourmetmiddag på stranden med den du holder af, kan I få en helt privat middag på øen Lonubo. 
Restauranten Cusine Gallery tilbyder såvel stor buffet samt á la carte middage inspireret af det maldiviske køkken, hvor du kan nyde din aften på den store terrasse med udsigt over lagunen. 
 
Maafushivaru er særligt egnet for par der ønsker tosomhed og oplevelser i smukke omgivelser og med høj service.
 
NB: Maafushivaru er lukket pga. renovering i perioden 30. maj - 15. december 2019.
 
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Mindre hotel
Eget husrev
Besøg Lonubo Island
Mulighed for All Inclusive
God snorkling/dykning
FACILITETER Maafushivaru Maldives
Maafushivaru er indbegrebet at idyllisk ø charme. Du er omgivet af natur og hvide sandstrande samt et eget husrev for dine oplevelser under vandet. Uanset hvor du opholder dig på øen, har du fantastisk udsigt over de blå laguner og Det Indiske Ocean.
Maafushivaru har to restauranter, en water bar hvor der serveres lette retter, en lounge hvor der serveres eftermiddags the, en lille butik, fitness- og helsecenter og internet. Vandsportscenter med PADI og SSI dykkercenter, snorkling, windsurfing, vandski, sejlads og kano. Desuden arrangeres udflugter.
All Inclusive (kan tilkøbes)
Bordtennis
Butik
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Internet, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
INDIKATIONSPRISER Maafushivaru Maldives
7 NÆTTER FRA
kr. 22.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - december)
7 NÆTTER FRA
kr. 29.395 pr. person
Fra-pris i højsæson (januar - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse og billigste billettype med skift undervejs
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver
 • Transport Malé lufthavn - Maafushivaru med vandflyver t/r
 • 7 nætter i Beach Villa med halvpension
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

MAAFUSHIVARU MALDIVES

All Inclusive inkluderer

 • Morgenmad, frokost og aftensmad på The Cuisine Gallery - Á la carte og private middage er ikke inkluderet i All Inclusive
 • Drikkevarer (udvalgte sodavand, juice, husets mineralvand, Carlsberg fadøl, husets vine, spiritus, likører og cocktails)
 • I minibaren er der inkluderet sodavand og husets vand
 • Eftermiddags the/kaffe og snacks i Library Lounge kl. 15.00-17.00
 • 20% rabat på menukortet på restaurant 135° East (gælder kun mad, ikke drikkevarer og kræver reservation 24 timer i forvejen)
 • Gratis lån af snorkling udstyr (basisviden er påkrævet, undervisning koster ekstra)
 • Et Sunset Cruise under opholdet