Hotelbeskrivelse

One&Only Reethi Rah

+
Den absolut ultimative luksus på Maldiverne
Hvis du leder efter det ypperste i et område hvor standarden i forvejen er meget høj, så er One&Only Reethi Rah stedet.
 
Fra lufthavnen bliver I sejlet i luksus båd eller med vandfly til One&Only Reethi Rah, som er en Bounty-ø med svajende palmer, blændende hvide sandstrande og turkisblåt vand. Ved ankomst til resortet bliver I hentet af en lille golfvogn og kørt til jeres villa, hvor jeres butler venter.
 
One&Only Reethi Rah er et af Maldivernes mest luksuriøse resorts og er gennemsyret af udsøgt luksus, uanset hvor du kigger hen. Villaerne ligger privat, er dejligt rummelige og da de alle ligger ned til (eller på!) vandet har de alle havudsigt. Dagene byder på sol, sand, vand og palmer mens nætterne byder på stjerner, aftenbrise, levende lys og romantik – alt sammen omgivet af elegance, stilfuldt design og luksus i lange baner. 
 
At bo på One&Only Reethi Rah er intet mindre end en oplevelse for livet.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Sublimt luksushotel
Ekstravagante villaer
Direkte adgang til turkisblåt vand
FACILITETER One&Only Reethi Rah
One&Only Reethi Rah er et af verdens mest luksuriøse resorts; en Bounty-ø med svajende palmer, blændende hvide sandstrande og turkisblåt vand
De gastronomiske oplevelser står nærmest i kø på Reethi Rah. De tre restauranter har hver deres temaer og byder på mad fra Japan, fjern- og nærøsten, middelhavet og andre steder.
 
Du har mulighed for at dyrke mange forskellige former for vandsport – Maldiverne er et af de bedste dykker- og snorkleområder i verden, og til dem der er bedre tilpas oven vande er der bl.a. mulighed for kajak, kano, vandcykler, windsurfing, dybhavsfiskeri, parasailing, Jet Ski og meget mere.
 
Til lands kan du spille tennis, dyrke Yoga, Tai Chi, Pilates, cykle, klatre på klatrevæg, spille golf i state of the art golf-simulator, jogge og meget, meget mere. Ressortet er desuden udstyret med en lækker spa der tilbyder et hav af forskellige behandlinger til både krop og sjæl. Reethi Rah har en børneklub med dagsprogrammer og pasning.
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER One&Only Reethi Rah
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I BEACH VILLA
Periode
Voksen
21.06.24 - 28.07.24
56.395
29.07.24 - 30.09.24
55.395
01.10.24 - 08.10.24
60.895
09.10.24 - 22.10.24
61.795
23.10.24 - 16.12.24
60.895
Den 30/3-24 tillæg for påskemiddag 
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Gratis transfer og opgradering til halvpension (morgen- og aftensmad)
Gælder i perioden 7. maj - 16. december 2023 samt 7. maj - 16. december 2024 og er indregnet i ovenstående priser.
Priser er gældende ved bestilling i god tid.
Senere bestilling kan betyde højere priser.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
  • Transport Malé lufthavn - resort med luksus speedbåd t/r
  • 7 nætter i Beach Villa
  • Morgenmad
  • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.