Hotelbeskrivelse

OZEN Reserve Bolifushi

+
Paradisisk afslapning, skøn spaforkælelse, alverdens vandsportsaktiviteter og kølende skøjteture
En enlig dråbe drypper fra dit våde hår og lander på din kind, hvor den fortsætter på en kildrende tur ned ad halsen og om i nakken, hvor den til sidst falder ned på håndklædet og bliver opsuget af stoffet. Du er lige kommet op fra en skøn svømmetur i det lune krystalklare hav og trækker vejret dybt – så dybt som du ikke har gjort længe.
 
Sandet kildrer mellem dine tæer og du kommer i tanke om første gang dine fødder mærkede det pudderbløde sand. Du var lige ankommet til øen med katamaranen og allerede fra første sekund blev du forelsket i stedet og i OZEN Reserve Bolifushi. En håndlavet halskæde af palmeblade blev lagt om din nakke og med et blæs i konkylien blev du budt velkommen til dette paradis. Glade, rytmiske melodier fra ”bodu beru” trommen fyldte stranden med smil og dans – sikke en fantastisk velkomst.
 
En smuk lille musling fanger dit blik og tager dig tilbage til nuet. Du børster sandet af hænderne og samler skøjterne op – nu er det vist tid til lidt sjov på skøjtebanen…
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
90 store villaer
Husrev
Skøjtebane
God All Inclusive
FACILITETER OZEN Reserve Bolifushi
Her kan du tage på opdagelse med snorkel og dykkerudstyr i nogle af verdens bedste og mest uspolerede koralrev og dykkerspots og opleve tusindvis af farvestrålende fisk, rokker, havskildpadder og nursehajer for bare at nævne nogle få.
Med sin skønne beliggenhed midt ude i Det Indiske Ocean, omgivet af smukke koralrev, turkisblå laguner og kridhvide sandstrande, er OZEN Reserve Bolifushi et paradis for livsnydere, der ikke kan få nok af sol, sand og vand.
 
Du kan også få en snak med hotellets marinebiolog og være med til at plante koraler. Vil du hellere blive oppe på det tørre og stadig opleve livet under overfladen kan du tage på tur med hotellets semi-submarine – en båd med dyb bund og udstyret med store vinduer, så du får det hele med.
 
Du kan også tage på sejlture i solnedgangen på en traditionel dhoni, få adrenalin i blodet med spændende vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski, jetski, wakeboarding, seabob og flyboard eller prøve de mere rolige typer som kajak, vandcykel og stand-up paddling eller du kan opleve livet som lokal fisker og sejle afsted tidligt om morgenen på en dhoni og lære at fiske med line og krog – og vende tilbage om eftermiddagen, hvor hotellets kok vil tilberede dagens fangst.
 
Har du mere energi, der skal bruges, så få pulsen op i fitnesscenteret eller deltag i en af træningssessionerne på stranden. Eller hvad med en omgang ishockey eller muligheden for at finde din indre skøjteprinsesse frem? På OZEN Reserve Bolifushi kan du nemlig gå direkte fra svømmeturen i det lune hav til skøjtebanen, hvor du kan more dig på det 170 m2 store skøjteområde.
 
Når det er tid til afslapning og forkælelse kan du besøge det luksuriøse Spa & Wellness Centre, hvor krop og sind bliver forkælet med skønne behandlinger i de smukkeste omgivelser. Du kan også forkæle dig selv med yoga eller meditation på stranden og opleve hvordan sindet falder til ro.
 
Børnene kommer heller ikke til at kede sig. I BoliFushi Kids Club kan børnene more sig med ansigtsmaling, pizzabagning, sjov i poolen og skattejagt, mens de større børn kan slappe af i Teen Loungen med Xbox, Playstation og masser af indendørs og udendørs aktiviteter.
 
Dagens måltider er også en oplevelse i sig selv. Hotellet gemmer på tre af Maldivernes bedste restauranter, hvor passionerede kokke tryller med de lækreste ingredienser og skønne urter fra kokkens egen have på øen.
 
Værelser
OZEN Reserve Bolifushi byder på i alt 90 private villaer – deraf er de 15 ekstraordinære RESERVE villaer. Villaerne er beliggende på den kridhvide sandstrand eller ude over det krystalklare hav og byder på fuldkommet privatliv, den smukkeste udsigt, overdådige faciliteter, eksklusive omgivelser og opmærksom service.
 
De 75 private villaer findes i 5 kategorier: Earth Pool Villa Sunrise, Earth Pool Villa Sunset, Sunrise Earth Pool Pavilion, Ocean Pool Suite og Ocean Pool Suite med vandrutsjebane.
 
RESERVE villaerne kan og har lidt mere af det hele. De er elegant indrettet med træ og marmor og byder på butlerservice, privat vogn og meget mere. De findes i kategorierne: Sunset Earth Pool RESERVE, Private Ocean RESERVE med vandrutsjebane og Royal RESERVE, som er det ultimative gemmested, beliggende for sig selv på den sydlige del af øen, med en fantastisk udsigt over havet. Her får du et hovedhus og to gæstevillaer, uberørte strande, spa-pavillon, open-air jacuzzi, fitnessrum, pool, smukke opholdsområder både inde og ude, bar, restaurant, et fuldtudstyret køkken med vinkælder og et separat område til personalet.
 
Se fuld beskrivelse...Se mindre...
All Inclusive
Bibliotek
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
Vinkælder
INDIKATIONSPRISER OZEN Reserve Bolifushi
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
EARTH POOL VILLA SUNRISE
Periode
Voksen
12.04.24 - 20.06.24
61.095
21.06.24 - 28.07.24
61.995
29.07.24 - 08.10.24
61.095
09.10.24 - 22.10.24
61.995
23.10.24 - 31.10.24
61.095
01.11.24 - 18.12.24
65.795
19.12.24 - 20.12.24
68.195
21.12.24 - 07.01.25
114.295
08.01.25 - 06.02.25
81.695
07.02.25 - 19.02.25
82.695
20.02.25 - 05.04.25
81.695
06.04.25 - 08.04.25
73.795
09.04.25 - 23.04.25
74.695
24.04.25 - 26.04.25
73.795
27.04.25 - 20.06.25
61.695
21.06.25 - 28.07.25
62.695
29.07.25 - 07.10.25
61.695
08.10.25 - 17.10.25
62.695
I villaen er der plads op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn (0-11år).
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup - Maldiverne t/r med et skift undervejs
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Malé til OZEN Reserve Bolifushi med luksusbåd t/r
 • 7 nætter på OZEN Reserve i valgte villakategori
  • Inkl. All Inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

OZEN RESERVE BOLIFUSHI

All Inclusive

Ankomst
 • Modtagelse og assistance ved ankomst og afrejse i Malé lufthavn
 • Adgang til OZEN Collection Lounge i lufthavnen mens I venter på afgang med luksus katamaranen.
 
Mad og drikke
 • Lækker morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Vista Del Mar
 • Frokost — vælg mellem 2 restauranter
  • Vista Del Mar (hovedrestauranten - buffet med live cooking stations + à la carte)
  • Sangu Beach (moderne Marokkanske retter)
 • Aftensmad — vælg mellem 3 restauranter
  • Vista Del Mar (hovedrestaurant) 
  • Tradition Saffron (indiske retter)
  • Sangu Beach (moderne Marokkanske retter)
 • 1 x middag i signatur restauranten ORIGINE
  • Ved min. 4 nætters ophold. 
 • Champagne (vælg mellem 3 premium brands).
 • Stort udvalg af kvalitets vine, spiritus, øl og likører.
 • Udvalg af cocktails, mocktails, signature drinks, frisk juice, milkshakes, sodavand, vand samt te og kaffe.
 • Minibar på værelset med udvalgte drikkevarer. Øl, champagne, rød- og hvidvin, sodavand, mineralvand og snacks (genopfyldes dagligt)
 
Wellness og vandsport
 • 2 x 60 minutters spabehandlinger per person (ved 7 nætters ophold)
 • Gratis lån af snorkling udstyr
 • Gratis lån af ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter (windsurfing, katamaran, kano, stand-up paddle)
 
Sport
 • Lån af cykler
 • Gratis adgang til fitness center 
 
Underholdning
 • Gratis adgang til Kuda Koli Kids Club
 • Gratis internet adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdsteder
 
Ydelserne og aktiveter kan ikke ombyttes eller overdrages til andre gæster. Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud. All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining.
 
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.