Hotelbeskrivelse

Patina Maldives, Fari Islands

Unikt design, bæredygtighed og tilbagelænet luksus i nyt eksklusivt ø-paradis.
Du stiller koppen med den dampende varme kaffe på kanten af badekarret ude på terrassen. Din hånd baner sig vej gennem det tykke og velduftende skum, for at mærke på vandtemperaturen. Perfekt. Du træder op i badekarret og lader dig glide ned i vandet. Skummet omfavner dig øjeblikkeligt og dækker vandet til igen. Du læner hovedet tilbage og lukker øjnene. Hvilken fred og ro. Du kan kun høre bølgernes blide skvulpen mod pælene under villaen og mærker en sagte vind kærtegne dit ansigt. Du åbner øjnene på klem og ser en fugl dykke ned mod den solglimtende havoverflade på jagt efter morgenmaden. En perfekt start på dagen. Snart venter en lækker morgenmad og så skal der plantes koraller…
 
Midt ude i Det Indiske Ocean ligger den smukke og eksotiske øgruppe, Maldiverne. Af de 1200 småøer, som udgør Maldiverne, findes der fire under navnet Fari Islands. På den ene af de fire øer ligger et helt nyt og unikt hotel, der byder på massevis af aktiviteter for enhver smag.
 
Velkommen til Patina Maldives.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Designhotel
Bæredygtig luksus
FACILITETER Patina Maldives, Fari Islands
Patina Maldives er et moderne designhotel, som er bygget i en minimalistisk og meget atypisk stil for Maldiverne.
Det er designet af den berømte brasilianske arkitekt Marcio Kogan og har fokus på tilbagelænet luksus og bæredygtighed. Hotellet er beliggende 50 minutters sejlads fra Malé lufthavn og 10 minutters sejlads fra nabohotellet Ritz Carlton.
 
På Patina Maldives kommer du ikke til at kede dig. Her er spændende og hyggelige aktiviteter både til lands og til vands, for store og små og for den aktive og livsnyderen.
 
Det krystalklare lune hav indbyder til alle former for aktiviteter både oppe i solen og nede i dybet. Vandsportscenteret tilbyder motoriserede og ikkemotoriserede aktiviteter og ligeledes snorkleture, surfundervisning og muligheden for at plante koraler.
 
Skal krop og sjæl forkæles, så besøg Patina Maldives’ eksklusive spa. Her tilbydes de skønneste behandlinger og ligeledes en unik watsu pool, hvor du kan nyde passiv vandterapi. Du kan deltage i high og low impact workout timer eller få hjælp af professionelle terapeuter, hvis du har problemer med kropsholdningen eller med at sove. Du kan også få ordnet negle og hår eller være med til yoga eller meditation på paddleboard.
 
Ved havneområdet, Fari Marina Village, er der liv og glade dage. Her kan du nyde en pulserende energi fra strandbarer, små butikker, kunstudstillinger og gallerier og fra havnen, hvor små og store yachts ligger til kaj.
 
Børnene kommer heller ikke til at kede sig på Patina Maldives. I Footprints kan små og store børn hygge sig med både indendørs og udendørs aktiviteter, som madlavningskurser, sportsaktiviteter, delfinture, massagebehandlinger og workshops, hvor de eksempelvis skal omdanne genbrugsplastik til flotte skulpturer.
 
Når maven og smagsløgene skal forkæles, er der igen noget for enhver smag. Skal det være en fin middag med hvid dug og udsøgte retter eller en mere tilbagelænet og afslappet madoplevelse? Er det den store sult, der skal tilfredsstilles eller ønsker du bare en let snack? Vil du sidde ude under åben himmel eller indenfor i skønne omgivelser? Det er bare at vælge – og som noget helt unikt, har du som gæst på Patina Maldives ikke bare adgang til spisestederne på øen, men også til nabohotellet Ritz Carltons restauranter, der ligger små 10 minutters sejlads væk.
 
 
Værelser
Patina Maldives byder på 90 eksklusive villaer, der er fordelt langs stranden og på pæle over havet. De er alle indrettet i et moderne design, som nærmest leder tankerne hen på den nye nordiske stil med naturlige materialer og afdæmpede farver. Villaerne er bygget således, at det indvendige og udvendige blender sammen, sådan at man oplever et uforstyrret flow, når man bevæger sig rundt i sin villa.
 
Alle villaer har privat pool og et udendørs badekar og derudover er de indrettet med gulv til loft-vinduer med blinde vinkler, så du har fuldkommen privatliv, regnbruser, dobbeltvask, toiletbord, spiseområde, Smart TV, tablet og egne cykler, så du nemt kan komme rundt på øen.
 
Patina Maldives byder ligeledes på 20 skønne studios, der er beliggende i udkanten af den pulserende Fari Marina Village med udsigt til Maldivernes smukke solopgange og -nedgange.
 
Bibliotek
Butik
Børneklub
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Patina Maldives, Fari Islands
7 NÆTTER FRA
kr. 51.795 pr. person
Priseksempel i juli måned
7 NÆTTER FRA
kr. 79.995 pr. person
Priseksempel i februar måned
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for nøjagtigt tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Kastrup - Maldiverne med 1 skift t/r på økonomiklasse
  • Lufthavnsskatter
  • Speedbåd transfer fra Malé - Patina t/r
  • 7 nætter i nævnte værelseskategori 
    • Inkl. halvpension
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.