Hotelbeskrivelse

Six Senses Laamu

Afslappende barfodsluksus i smukke eksotiske omgivelser midt ude i Det Indiske Ocean
I Laamu Atollen, langt ude i Det Indiske Ocean, ligger en lille isoleret ø. Øen er omkranset af de hvideste sandstrande, det klareste turkisblå hav og de mest betagende koralrev fyldt med liv. Øen er ubeboet - bortset fra de smukke fugle, der sidder i træerne og nipper til bær og frugter, små firben, der piler op af palmestammerne og små blå krabber, der graver i sandet. Her er der ingen andre lyde end bølgernes rolige skvulpen, den milde brise, der får palmebladene til at svaje, og enkelte fugles musikalske kald.
 
Midt i alt dette - mellem svajende palmer, tropiske blomster og grønne buske – ligger et vidunderligt lille gemmested, hvor livsnydere og forelskede par rejser hen for at nyde livet og hinanden. Her i ultimativ barfodsluksus, omgivet af skønhed, fred og idyl, er der masser af tid og ro til at fordybe sig i omgivelserne – og i hinanden.
 
Velkommen til Six Senses Laamu på Maldiverne!
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Trendy barfodsluksus
Ekslusive villaer
Gastronomisk mad
FACILITETER Six Senses Laamu
Her i ultimativ barfodsluksus, omgivet af skønhed, fred og idyl, er der masser af tid og ro til at fordybe sig i omgivelserne – og i hinanden
Restauranterne byder på udsøgte retter, med grøntsager og krydderurter fra hotellets egen organiske have. Restauranterne er bygget på pæle over haven og over havet, så også her kan du i den grad nyde øens idylliske skønhed, mens du bliver forkælet med velsmagende mad, hjemmelavet is og delikate vine fra hotellets egen vinkælder, der gemmer på mere end 400 forskellige vine.
 
Den enestående fred og ro på øen indbyder til lange afslappende dage i hængekøjen på din terrasse, på stranden og i vandet – eller i den eksklusive spa. Hvis du ønsker det, er der også rig mulighed for masser af aktion og oplevelser. Hotellets dykkercenter arrangerer snorkleture med en marinebiolog og dykkerudflugter til nogle af verdens smukkeste koralrev. Du kan også prøve kræfter med windsurfing, vandski og katamaransejlads eller du kan tage på fisketure, på privat picnic eller på sejlture i solnedgangen.
 
Dagene afsluttes med en eksotisk cocktail, til tonerne fra de bedste jazz og blues sange, derefter middag under stjernerne og så en tur i den udendørs jungle-biograf, hvor der serveres popcorn og kold champagne til filmen.
Business center
Børneklub
Concierge
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Restaurant(er)
Spa/wellness
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Six Senses Laamu
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I LAGOON WATER VILLA
Periode
Voksen
01.05.24 - 20.06.24
39.595
21.06.24 - 28.07.24
40.495
29.07.24 - 30.09.24
39.595
01.10.24 - 08.10.24
41.895
09.10.24 - 22.10.24
42.795
23.10.24 - 18.12.24
41.895
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
 
*Gratis opgradering til halvpension
Gælder i perioden 7. januar - 28. marts samt 15. april - 21. december 2024.
 
Halvpension
Kan i øvrige perioder tilkøbes for 7.800 kr. per person ved 7 nætter.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
  • Transport Malé lufthavn - resort med vandfly t/r
  • 7 nætter i viste værelseskategori
  • Morgenmad
  • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.