Hotelbeskrivelse

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

+
Privat idyl, udsøgt gourmetmad i trætoppene og uforglemmelige øjeblikke i paradis
Tæerne begraver sig i det pudderbløde, kridhvide sand. De rolige bølger strækker sig ind over sandet og forsøger at nå dine tæer, men må opgive og rulle tilbage ud mod det azurblå hav. Du lægger hovedet tilbage og lukker øjnene. Fred, ro, tid, nærvær – at være i nuet. Det kan være så svært i hverdagen, men her er det svært at lade være.
 
Snorkleturene ved koralrevet, hvor de smukkeste farverige fisk pilede rundt og havskildpadden svævede elegant forbi. Sejlturen i solnedgangen, hvor delfinerne sprang langs bådens sider. Wellnessbehandlingen i spaen, som fik både krop og hoved til at summe af velvære. Udsigten fra villaen, når solen står op. Den ene kulinariske oplevelse efter den anden i restauranterne.
 
Hele tiden er du til stede lige her og lige nu – for der er ingen andre steder i verden, du hellere ville være lige nu end her på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Elegante villaer
Privat pool
Husrev
11 restauranter og barer
FACILITETER Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
I hjertet af South Malé Atoll, omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart azurblåt hav, ligger det elegante Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi – et udsøgt gemmested for de der ønsker et uforglemmeligt øjeblik væk fra hverdagen.
I dette paradis kan du få ladet batterierne op og få masser af tid, ro og oplevelser med den eller dem, du holder allermest af.
 
Stranden, din private pool og den eksklusive Waldorf Astoria Spa indbyder til ro og afslapning, mens havet kan opfylde dit behov for både aktion, eventyr og romantik.
 
Gå på opdagelse under havets overflade til en undervandsverden, der ikke findes meget smukkere. Du kan snorkle i husrevet eller tage på ”adventure snorkeling” og du kan dykke på det åbne hav og møde skildpadder, rokker, hajer, hvalhajer og tusindvis af farverige fisk.
 
Over havets overflade kan du prøve kræfter med sejlads, fisketure, windsurfing, delfinture og du kan fiske i solnedgangen.
 
Børnene kommer heller ikke til at kede sig. De kan boltre sig i vandparken, Waldorf Young Discovery Parks, og i børneklubben, hvor der er masser af sjove aktiviteter dagen lang.
 
Alle sanserne kommer i spil, når det er tid til at sætte sig til bords i en af resortets 11 restauranter og barer.
 
Få eksempelvis middagen serveret mellem trætoppene i restauranten Terra, mens du nyder en spektakulær udsigt over havet. Træd ind i en arabisk landsby i Yasmeen og få serveret udsøgte mellemøstlige retter eller sæt dig blandt klipperne i The Rock, hvor menuen hylder de bedste vinregioner i verden. Ønsker du en romantisk middag for to på stranden, under stjernerne eller i din villa, så sørger de dedikerede kokke og tjenere også for at dette bliver en aften, du aldrig glemmer.
 
Og vil du være helt sikker på, at intet fra dit ophold her i paradis bliver glemt, så kan du booke en professionel fotograf, som foreviger jeres største øjeblikke, så I for altid kan mindes jeres eventyr på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. 
 
Værelser
Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi gemmer på 122 eksklusive villaer fordelt på tre private øer. Vælg mellem et, to eller tre værelser og en beliggenhed på stranden, ved revet eller over vandet. Alle villaer har et stort badeværelse med badekar og udendørs regnbruser, privat terrasse med pool, middagspavilion og hængesofa - og en fantastisk udsigt over havet.
 
Herudover kan du bo i Stella Maris Ocean Villa, som du kun kan komme til med båd. Her får du privat jacuzzi, kokkeservice og direkte adgang til havet – og gulv-til-loft vinduer der åbenbarer en vidunderlig udsigt til gyldne solnedgange og en stjernebesat nattehimmel.
 
Er I mange, der rejser sammen, kan I få en hel ø for jer selv. Ithaafushi Private Island byder på en treværelses Beachvilla, en toværelses villa på vandet og en fireværelses villa med egen jacuzzi. På øen er der 5 pools, jacuzzi, klubhus, spa, fitnesscenter, børnepool og legeplads – og egen kokke og tjenere.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Handicapvenlig
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I REEF VILLA WITH POOL
Periode
Pris per person i dobbeltværelse
Pris per person i enkeltværelse
08.05.24 - 20.06.24
50.795
 
21.06.24 - 28.07.24
51.695
 
29.07.24 - 30.09.24
50.795
 
01.10.24 - 08.10.24
57.995
 
09.10.24 - 22.10.24
58.995
 
23.10.24 - 18.12.24
57.995
 
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Bliv opgraderet til halvpension
Gældende for ophold i perioden 8. maj - 20. december 2023 samt 8. maj - 20. december 2024.
 
 
Prisen inkluderer
  • Fly fra Kastrup - Maldiverne med 1 skift t/r på økonomiklasse
  • Lufthavnsskatter
  • Yacht transfer fra Malé - Waldorf Astoria t/r
  • 7 nætter i nævnte værelseskategori 
    • Inkl. morgenmad
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.