Beskrivelse

Angsana Balaclava

Luksuriøst tilflugtssted for par - en oase af romantik, forkælelse og naturoplevelser
Hver aften når solen går ned, som en ildkugle, der langsomt synker i havet fra en himmel i brand, har du plads på første række på resortet Angsana Balaclava Mauritius. Resortet ligger på Turtle Bay, som er en isoleret, smuk og idyllisk plet på den nordvestlige del af Mauritius.
 
Resortet er et luksuriøst tilflugtssted for især par, som vil nyde hinanden og blive forkælet i smukke og fredfyldte omgivelser. Angsana Balaclava er et moderne 5-stjernet resort, som er bygget i harmoni med omgivelserne og med fokus på detaljerne.
 
Børnevenlig
Snorkling
Velegnet til par
Romantisk
Boutique hotel
Velegnet for par
Solnedgang
Flotte varme værelser
FACILITETER Angsana Balaclava
Angsana Balaclava er et billede på det, som er unikt for Mauritius – det er en blanding af orientalsk, vestlig og afrikansk kultur.
Det ses på stengulvene, stråtagene, de eksotiske blomster og planter i haven og den krydrede og velsmagende mad i restauranterne. Resortets respekt for omgivelserne ses også på anden vis. De tager del i arbejdet for at beskytte miljøet på Mauritius og tilbyder derfor gæsterne muligheden for at lære om det mauritianske økosystem, ved blandt andet at være med til at plante koraller og tage på guidede snorkleture.
 
Du har i det hele taget alle muligheder for at opleve Mauritius’ smukke natur på Angsana Balaclava. Du kan dyrke alle former for vandaktiviteter, som dykning, snorkling, vandski, dybhavsfiskeri, bådture – blandt andet med både med glasbund, så du kan følge med i livet under havets overflade - og du kan windsurfe og sejle. På land kan du cykle, vandre, lære at lave mauritiansk mad, se traditionel mauritiansk folkedans, få yogatimer og meget mere.
 
Vil du gerne slappe af, så lad Angsana Balaclavas dygtige behandlere forkæle dig i resortets prisvindende spa med en massage eller anden spa behandling eller sæt dig til bords på en af restauranterne og nyd spændende og velsmagende retter med inspiration fra Indien, Asien og Europa eller smag autentisk kreolsk mad.
 
Angsana Balaclava er perfekt for par, da det er en oase af forkælelse og tid til hinanden. Det er dog også særdeles velegnet for børnefamilien, der kan nyde godt af de mange muligheder for oplevelser, der er både på land og især på og i vandet. Resortet tilbyder samtidig sjove aktiviteter og legeområder for børnene.
 
Bibliotek
Butik
Børneklub
Concierge
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter