Beskrivelse

Ferney Nature Lodge

Frodige naturomgivelser, vandreture og en vidunderlig fred og ro
Blot 4 km fra Mauritius´ lufthavn i et grønt og frodigt bakkelandskab, ligger en skøn lille lodge med kun 4 hytter, hvor natur- og livsnydere kan slappe af og lade sig forføre af det vidunderlige landskab og de smukke omgivelser. Velkommen til Ferney Nature Lodge – og til nogle dage med skønne vandreture, dejlig mad og en enestående fred og ro.
 
Naturoplevelser, luksuriøs forkælelse og hyggelig afslapning
Det 3100 hektar store naturområde, som lodgen er beliggende i, giver fantastiske muligheder for forskellige udendørsaktiviteter. Stå op sammen med solen og gå en tur fra din terrasse, gennem skoven og hold udkig efter sjældne planter, hjorte, harer og de mere end 200 fuglearter, som kun lever her. Der er afmærkede ruter på 5, 13 og 20 km, så dagsformen kan afgøre, hvilken vej du skal gå. Skal der mere fart på er der mulighed for at cykle i området – eller blive kørt i en firhjustrækker.
Du kan også starte dagen med morgenyoga eller måske ganske enkelt med en kop morgenkaffe og en god bog. Du kan forkæle dig selv med en omgang massage, slappe af ved poolen, nyde en sundowner i dalen eller i baren eller hygge dig foran pejsen.
Ved minimum 3 nætter er der inkluderet en 3 kilometers vandretur med naturguide. Kan ved færre dage tilkøbes.
 
Derfor er vi vilde med Ferney Nature Lodge
Der er rigtig meget godt at sige om Ferney Nature Lodge, men der er tre ting, som har gjort størst indtryk på os; Det er de meget smukke omgivelser og udsigten fra lodgen, det er selve området, som lodgen er beliggende i og mulighederne for aktiviteter og oplevelser - og så er det roen. Her er en helt vidunderlig fred og ro, som gør at man virkelig slapper af og kommer helt ned i gear - og så er det fuldstændig magisk at sidde om aftenen ved bålet med millioner af stjerner blinkende over sig.
 
Et ophold på Ferney Nature Lodge er ideel at kombinere med en badeferie på Mauritius.
Velegnet til par
Frodig og smuk natur
Vandreture
Kombiner med badeferie på Mauritius
FACILITETER Ferney Nature Lodge
Elegante og komfortable værelser med privat butlerservice
Ferney Nature Lodge består af bare 4 stråtækte hytter (hver 22 kvm) og et fællesområde. De 4 hytter er identiske og byder på en privat terrasse med en fantastisk udsigt over landskabet, en-suite badeværelse med italiensk bruser, udvalgte drikkevarer, aircondition, loftsvifte/fan og – et venligt personale, som står klar til at servicere dig.
 
Dejlige måltider med lokale ingredienser – fra have til tallerken
”Det er den bedst bevaret hemmelighed i regionen.” Sådan bliver der sagt om restauranten, Ferney Falaise Rouge, der dagligt er åben til frokost. Man kan ikke komme til restauranten til fods, men personalet fra lodgen kører dig gerne til/fra restauranten (en køretur ca. 10 minutter), der ligger med en fantastisk udsigt over landskabet og havet. Her får du serveret dejlig frokost, der er lavet af friske ingredienser, som bl.a. høstes i den lokale have.
Du kan selvfølgelig også nyde din frokost i hovedbygningen på Ferney Nature Lodge, hvor også de øvrige måltider serveres.    
Cykler
Internet, trådløs
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Shuttle Service
Swimmingpool
TV