Beskrivelse

Four Seasons Resort

+
En sand luksus oase i topklasse
Four Seasons Resort Mauritius er et luksuriøst tropisk fristed, smukt beliggende ved en privat lagune og på en privat ø. Dette 5-stjernede resort tilbyder moderne og rummelige villaer - alle med privat pool.
 
En sand luksus oase med tre private kridhvide sandstrande og frodige omgivelser. Udover at slappe af ved din private pool, kan du også vælge at nyde dagen på vandet. Prøv vandski eller ikke-motoriseret vandsport, som er gratis for alle gæster på Four Seasons Resort Mauritius.
 
Kan du lide at spille golf, har du fri adgang til mesterskabsbanen Four Seasons Golf Club at Anahita. En af de smukkeste golfbaner på Mauritius.
 
Når maven begynder at rumle kan du se frem til uimodståelig gastronomi i en af resortets fire restauranter.
 
Børnevenlig
Golf
Snorkling
Imponerende villaer med pool
Topklasse resort
FACILITETER Four Seasons Resort
Førsteklasses moderne villaer med privat pool.
Four Seasons Resort Mauritius har fire restauranter, hver med et individuelt tema. Uanset om du er til en let snack eller en formel middag, er der en restaurant for dig. Efter en middag i en af restauranterne, kan du hygge dig i O-Bar og nyde innovative cocktails, champagne eller et glas vin.
 
I dagtimerne kan du tage en dukkert i din private pool, slappe af ved den store infinity-pool eller svømme baner i den lange lap pool. Hvis du gerne vil have din puls op, kan du låne en cykel, motionere i fitnesscentret, spille tennis, deltage i en yoga session eller prøve vandsport, såsom vandski, kajak, sejlsport, windsurfing og snorkling.
 
Four Seasons Resort Mauritius’ store villaer er ideel til en familieferie. Der er desuden masser af aktiviteter for børn og teenagere. The Hobbit Village Kids 'Club er et paradis for børn og har bl.a. en børnepool, bageri, legerum, amfiteater, stille rum og sandkasse. For de på 10 år og ældre er der Karokan klubben som tilbyder bordtennis, hjemmebiograf, DJ Booth, bordfodbold og de nyeste computerspil.
 
Børneklub
Børnevenlig pool
Cykler
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter