HOTELBESKRIVELSE

The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Luksuriøs forkælelse ved idyllisk marinepark
På den nordvestlige kyst af Mauritius, i det historiske og meget smukke område Balaclava, ligger en lille fredfyldt perle kaldet The Westin Turtle Bay Resort & Spa. Her kan livsnydere få tanket op af ny energi på de kridhvide strande, under havoverfladen sammen med tusindvis af farverige fisk og – ikke mindst – på hotellet, der byder på både spaforkælelse, fitness og uimodståelig gastronomi.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Udsigt til solnedgang
Stilfuld luksus
FACILITETER The Westin Turtle Bay Resort & Spa
Oplev kridhvide strande, tusindvis af farverige fisk under havoverfladen og - ikke mindst - hotellet, der byder på både spaforkælelse, fitness og uimodståelig gastronomi
Hotellets 10 hektar store område byder på både afslappende og spændende aktiviteter. Skal dagen nydes i roligt tempo, så er liggestolene på den kridhvide sandstrand eller ved de to smukke pools et godt sted at befinde sig - eller i Heavenly spa, hvor du kan forkæle dig selv med en behandling eller massage.
 
Vil du have pulsen op, så tilbyder hotellet en række vandaktiviteter såsom vandski, sejlads og vandcykling eller du kan spille tennis og tage i fitnesscenter.
 
Du kan tilbringe utallige timer på og i Det Indiske Ocean. Udover førnævnte vandaktiviteter kan du også dykke og snorkle og opleve det fantastiske liv af farverige fisk og koraller. Hotellet ligger ved Turtle Bay marine park, hvor der er mange gode dykkerspots. Du kan også sejle i båd med glasbund, så du kan se livet under havoverfladen tørskoet.
 
Når sulten melder sig kan du besøge en af hotellets syv fantastiske restauranter.
 
Butik
Børneklub
Børnevenlig pool
Concierge
Dykkercenter
Fitness center
Jacuzzi/Hot tub
Laundry service
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Sauna
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter