Beskrivelse

LUX* Grand Gaube

+
Et fantastisk hotel med harmoni og hygge for familier og par
LUX* Grand Gaube er et meget charmerende resort med en uformel atmosfære samt masser af aktiviteter for hele familien til lands og til vands. 
 
Resortet har en privat strand og er beliggende på den nordøstlige del af Mauritius ved en lille bugt. Her er både plads og tid til at slappe af og nyde den eksotiske ø. Kun 13 km fra landsbyen Grand Gaube ligger Grand Bay, som er en af de mest livligste ferieområder på øen med et udvalg af butikker og cafeer.
 
Når du rejser med Blixen Tours har vi inkluderet All Inclusive* i opholdet, hvor alle måltider og lokale drikkevarer er betalt hjemmefra. De fleste aktiviteter som vandcykler, snorkeludstyr, kajakker, surfbrætter og vandski kan frit benyttes. 
 
LUX* Grand Gaube er opført efter principperne i Feng Shui, som bygger på elementerne vand, jord, træ, ild, og metal. En gammel skik fra Kina, hvor alt er anlagt for at skabe harmoni mellem naturen og omgivelserne. Hvert værelse er indrettet med et af de fem elementer som tema. Her er en raffineret atmosfære, og hotellet hører til toppen i sin kategori. 
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
All Inclusive
Fred og ro
Romantisk
Beliggende ved hyggelig bugt
Feng Shui
FACILITETER LUX* Grand Gaube
Et fantastisk hotel med harmoni og hygge for familier og par.
Hotellet har tre fremragende restauranter og to barer, hvor der kan nydes en drink før middagen. Om aftenen spiller lokale bands, eller der opføres kabaret og diverse shows.
 
Der findes en stor swimmingpool samt et vandsportscenter med vandcykler, kajakker, snorkeludstyr, glasbundsbåd, windsurfing, dykning og dybhavsfiskeri.
 
På land kan du bruge tiden på minigolf, tennis, fitnesscenter, boccia, mountainbikes, diverse spil og et bibliotek, og hotellet har spa, skønhedssalon, frisør, butikker, businesscenter og tøjvask.
 
Stranden er børnevenlig, og der er en børneklub (3-11 år), teenageklub og babysitnings-faciliteter.
 
All Inclusive
Bibliotek
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter