Beskrivelse

LUX* Le Morne

Afslapning og høj luksus i naturskønne omgivelser
LUX* Le Morne, Mauritius (tidligere Les Pavillions) ligger ved foden at Le Morne Brabant. En meget karakteristisk og over 500 meter høj klippe der knejser over halvøen af samme navn på den sydvestlige del af Mauritius.
 
Hotellets bygninger er opført i kolonistil og ligger spredt ud over en lækker og velholdt tropisk have som går helt ned til stranden.
 
Stranden er et kapitel for sig, og lagunen er næsten så blå at det er svært at tro det. Et rigtigt godt hotel hvis du bare vil væk fra det hele og slappe af!
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Kolonistil
Luksus
Smuk natur og tropisk have
600 meter lang strand
Spa
FACILITETER LUX* Le Morne
Beliggende ved foden at Le Morne Brabant, en meget karakteristisk og over 500 meter høj klippe der knejser over halvøen af samme navn på den sydvestlige del af Mauritius.
LUX Le Morne har tre restauranter der serverer mad fra hele verden, lige fra indisk og kreolsk til sydfransk og alt godt fra havet. Om aftenen er der live musik med lokale bands og danseshows. Hotellet byder også på masser af muligheder for at dyrke vandsport, fitness, tennis, minigolf og meget mere. Der er en Teens Club og en børneklub (3-11 år) samt mulighed for babysitning (koster ekstra).
All Inclusive (kan tilkøbes)
Business center
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs
Jacuzzi/Hot tub
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter