Beskrivelse

Paradise Cove Boutique Hotel

+
Paradise Cove Mauritius - kun for voksne
På nordkysten af Mauritius, i det smukke Anse la Raie, ligger det fredfyldte voksenhotel Paradise Cove Boutique Hotel. Hotellet gemmer på masser af små åndehuller, hvor du kan nyde fred og ro med din eneste ene eller en flok venner. Hotellet er nemlig kun for voksne over 18 år. Hotellet ligger ved en lukket bugt, hvor du kan bade i det lave, lune vand – eller du kan gå ud af en lang badebro og hoppe direkte i det dybe, krystalklare hav.
 
Uanset om din ferie skal gå med afslapning, oplevelser, aktiviteter eller lidt af det hele, så er du på Paradise Cove garanteret en ferie fyldt med ro, fred, dig og mig-tid – og en masse uforglemmelige øjeblikke.
 
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Hotel kun for voksne
Fredfyldt stemning
Små åndehuller
Infinity pool
FACILITETER Paradise Cove Boutique Hotel
Unikt og prisbelønnet boutiquehotel for voksne – luksus, forkælelse og masser af ”dig og mig-tid”
Hotellet tilbyder en lang række af aktiviteter både på land og til vands. Anse la Raie lagunen er et ud af to gode steder til kitesurfing på øen og er ideel for både professionelle og begyndere. Her er ligeledes gode forhold for windsurfere og vandskientusiaster. Du kan også sejle en tur i kano, vandcykel eller på Stand Up Paddle board og gå op opdagelse på de mange små åer. Er du til sejlads, så nyd en lang dag på vandet eller en tur i solnedgangen på hotellets katamaran.
 
På landjorden kan du få pulsen op med en omgang tennis, tage i fitnesscenteret eller deltage i en yogatime. Du kan jo også bare slappe af på stranden, i Club Loungen, i haven, i de små ”hemmelige” åndehuller eller i den eksklusive spa, hvor du kan nyde en behandlingen indenfor eller ude under den åbne himmel.
 
Hotellet arrangerer også spændende ture til lokale landsbyer, til de smukke haver ved Anse la Raie, til Cap Malheureux fiskerlandsby og flere andre seværdige steder.
 
Når smagsløgene skal forkæles kan du sætte dig til bords i en af hotellets fire restauranter, hvor de dygtige kokke vil tilberede såvel lokale og internationale retter for dig.
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter