Hotelbeskrivelse

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
På nordvestkysten af Mauritius, omgivet af en tropisk have, kridhvid sandstrand og en azurblå lagune, ligger det charmerende, luksuriøse og romantiske 5-stjernede paradis Trou Aux Biches Beachcomber.
 
I den tropiske have ligger de eksklusive suiter og private villaer i små halvmåner – alle med en fantastisk udsigt, fuldkomment privatliv og med egen pool. Til villaerne hører desuden den sublime butlerservice, der sørger for at du aldrig mangler noget. De fantastiske omgivelser giver dig masser af både afslappende og spændende aktiviteter at fylde dine feriedage med.
 
Og så er hotellet og området omkring det nok et af de mest romantiske i hele øgruppen – perfekt til bryllupper og nyforelskede par på bryllupsrejse.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Private villaer med pool
Betagende solnedgange
FACILITETER Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
Luksus, brændende solnedgange, smukke omgivelser, udsøgt butlerservice og masser af romantik.
Hvis du kan løsrive dig fra din eksklusive suite eller private villa, så venter dig her, masser af spændende oplevelser og aktiviteter.
 
Er du til vandsport, så kast dig over aktiviteter som vandski, windsurfing, sejlads, hobie cat, vandcykel, kajak snorkling, vandgymnastik, SUP, dybhavsfiskeri eller dyk ned under havets overflade med professionelle instruktører til en ubeskrivelig undervandsverden af farverige fisk, havskildpadder, rokker, små hajer og et helt eventyrligt landskab.
 
På landjorden er her også masser af give sig til. Spil tennis, bordtennis, beachvolley, bocciball, tag i fitnesscenter eller kør en tur på mountainbike og tag på opdagelse i den smukke natur på øen.
 
Børn og unge kommer heller ikke til at kede sig her. Børn i alderen 3-12 kan deltage i sjove aktiviteter i Kids Club, mens unge mellem 13-17 kan hygge sig med jævnaldrende i Teens Club.
 
Trou Aux Biches er det hotel i Mauritius, som kan tilbyde det bredeste udvalg af restauranter med deres 6 forskellige spisesteder. Her kan du nyde udsøgt gastronomi inspireret af alt fra det asiatiske til det europæiske køkken. Skal du fejre en særlig begivenhed, så vil en personlig kok komme til din private villa og tilberede en romantisk middag for dig og din eneste ene.
 
Bordtennis
Butik
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball