Hotelbeskrivelse

Veranda Paul et Virginie

Romantisk og charmerende boutique hotel for par
Veranda Paul et Virginie er et lille og charmerende voksenhotel med en personlig atmosfære ved fiskerbyen Grand Gaube på Mauritius’ nordkyst. Her inviteres til afslapning og romantik og lever dermed op til sit navn. Hotellet der har sit navn efter en novelle med en autentisk kærlighedshistorie om parret Paul og Virginie fra Mauritius. Her findes en skøn ro, eksotiske omgivelser, personlig service samt voksen atmosfære - et ideelt romantisk gemmested for par og bryllupsrejsende. Fra hotellet tager det kun 15 minutter i bil for at nå ind til livlige Grand Baie, hvor der findes et større udbud af restauranter og shopping muligheder.
 
Som gæst på hotellet mærker man hurtigt at dette steder oser af romantik og tosomhed. Nyd ferien med din partner, f.eks. med en langsom morgen i sengen, hvor I bare kan blive liggende og gøre brug af hotellets gratis tilbud om at få morgenmad serveret på værelset – præcis når på dagen I ønsker det.
 
Veranda Paul et Virginie genåbnede i september 2017 efter en omfattende renovering af hotellet samt værelserne. Derudover blev der bl.a. tilføjet endnu en pool til hotellet – en infinity pool med en fortryllende udsigt over det azurblå hav, små farverige fiskerbåde og de omkringliggende små vulkanøer.
 
Bemærk! - Hotellet tillader kun gæster over 18 år.
 
Ekstra fordele for Privilege værelser:
Vælger I et Privilege værelse får I ekstra fordele i form af en inkluderet heldagsudflugt med hotellets egen katamaran inkl. frokost og drikkevarer. Derudover kan I til middagen vælge mellem både hovedrestauranten samt á la carte restauranten St. Geran.
 
Velegnet til par
Romantisk voksenhotel
Direkte adgang til stranden
Tæt på byen Grand Gaube
Morgenmad serveret på værelset - uden tillæg
Mulighed for All Inclusive
FACILITETER Veranda Paul et Virginie
Lille og charmerende boutique hotel med en personlig atmosfære ved fiskerbyen Grand Gaube
Hotellet har to restauranter. The Isle de France Restaurant er hotellets hovedrestaurant med udsigt over lagunen serverer delikatesser fra både det internationale og mauritiske køkken – det vil sige retter med smag, duft og farver. Lige i vandkanten findes á la carte restauranten Le Saint Géran, der frister med velsmagende signaturretter samt friskfanget seafood.
 
Om aftenen er der forskellige former for underholding, som dans eller levende musik.
 
To gange om ugen er det muligt at tage med en gratis shuttle bus til Grand Baie.
 
Hotellet har to barer og to swimmingpools. tennisbane, aquagym, beachvolley, fintnesscenter, petanque, kayaker, pedalbåde, windsurfing, udflugter med glasbundsbåd samt snorkling ture. Der er desuden Spa og en lille souvenier butik.
 
I tilknytning til hotellet er der desuden mulighed for dykning (PADI), leje af tandemcykler og almindelige cykler, SUP - stand up paddle, fisketure, kitesurfing, spille golf, flyvning med vandfly, katamaran sejlads.
 
Der er adgang til de andre hotellers faciliteter i Veranda gruppen.
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Bibliotek
Bordtennis
Cykler
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Shuttle Service
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball