Beskrivelse

Veranda Pointe Aux Biches Hotel

Tilbagelænet hotel, tæt på naturen og byen
På nordvestkysten af Mauritius, beliggende mellem to charmerende fiskelandsbyer nær den lille by Grand Baie, ligger et elegant og idyllisk hotel, som er indbegrebet af barfodsluksus: Veranda Pointe Aux Biches.
 
Hotellet er med sine 4 stjerner og sin perfekte beliggenhed ved stranden, havet og små hyggelige byer en perfekt destination for alle der ønsker en ferie med masser af sol, sand og vand og spændende oplevelser i en afslappet og hyggelig atmosfære. Her gælder nemlig kun én regel: her er tonen uformel og formålet med opholdet er total afslapning.
 
Børnevenlig
Snorkling
Velegnet til par
Hyggelig atmosfære
Tæt ved by og shopping
Afdeling kun for voksne
FACILITETER Veranda Pointe Aux Biches Hotel
Atmosfæren på hotellet er tilbagelænet, men hvis der skal ske noget er der ikke langt til byen Grand Baie med gode shoppingmuligheder, gode kulturelle tilbud og et aktivt natteliv.
Her har du alle muligheder for at fylde dine feriedage med både afslapning og aktiviteter. Motoriserede både er forbudt på stranden ved hotellet, så derfor er du garantere fred og ro når du slapper af på stranden og nyder solen. Du kan også roligt påføre dig snorkel og maske og plaske ud i lagunen til koralrevet og se det fantastiske liv af farvestrålende fisk her. Du kan også sejle en tur i kajak eller vandcykel og nyde de smukke omgivelser fra vandet.
 
Har du altid drømt om at få store eksotiske fisk på krogen, så har du mulighed for det her, eller du kan tage med professionelle instruktører til uspolerede dykkerspots og se Mauritius’ fantastisk undervandsverden af farverige fisk, koraler, småhajer, havskildpadder og rokker.
 
På land kan du nyde livet ved poolen, være med til aqua zumba, vandpolo eller beachvolley. Du kan spille bordtennis, bocciball, tage i fitnesscenter eller leje cykler og udforske øen på egen hånd.
 
Når du rigtig skal forkæle krop og sjæl, så besøg spaen og nyd en massagebehandling, en manicure eller pedicure.
 
Veranda Pointe Aux Biches er ideel for både familier og par, da her er særlige områder for begge parter. Børnene kan hygge sig i poolen, restauranterne og i Timomo & Friends Children’s club, mens forelskede par som ønsker fred, ro, intimitet og privatliv kan spise, bade, bo og slappe af i områderne, som er reserveret til ”Sandy Lane”.
 
Voksenafdelingen er en separat afdeling af hotellet, kaldet "Sandy Lane", som byder på restaurant, bar, pool og strand. Dette område er kun for de gæster (over 18 år) der bor i et af hotellets 30 Privilege værelser. 
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Bibliotek
Bordtennis
Butik
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter
Volleyball