Beskrivelse

White Pearl Resorts

Stilfuldt strandresort med fokus på afslapning og nydelse
Med udsigt til det rolige blå hav i en beskyttet bugt på Mozambiques kyststrækning, blandt sanddyner og uberørt bush, ligger det smukke strandresort, White Pearl.
 
Her er atmosfæren afslappet og standarden høj. Ønsket er, at gæsterne oplever ren afslapning gennem hele deres ophold – uanset om du nyder solen i de luksuriøse dagsenge omgivet af naturens rolige lyde, bader i din private pool, lader dig synke ned i et boblebad med udsigt over havet eller mærker al spænding forlade kroppen med en massage. Og når du trænger til en pause fra afslapningen, så venter der dig store oplevelser med havets smukkeste skabninger, alverdens vandsportsaktiviteter og eventyr i naturen.
 
Tag på opdagelse i naturen
White Pearl ligger med den 2 km lange og rolige sandstrand og det blå hav på den ene side og uberørt bush på den anden side. Havet inviterer til vandsportsaktiviteter og sejlture, hvor du kan være heldig at få følgeskab af delfiner, fisketure og dykker- og snorkleeventyr til dykkerspots, hvor du kan opleve alt fra hajer og skildpadder til farverige koraler.
 
Stranden indbyder til lange gåture i det bløde sand, men du kan også udforske naturen og kystlinjen på fatbikes eller hesteryg. Fra november til februar kan du være heldig at opleve skildpadder, der kommer op på land for at lægge æg eller nyudklækkede skildpaddeunger, der dukker op fra reden og spurter mod havet. Bugten er, udover skildpadder, også hjemsted for delfiner og i perioder også pukkelhvaler, som du kan være heldig at spotte fra stranden.
 
Afslappet luksus
Uanset hvor du befinder dig på hotellet eller i din suite, omfavnes du af ren afslapning og nydelse. Tag en dukkert i poolen og svøm hen til baren og bestil din yndlingsdrink eller slap af og nyd udsigten og roen i din private pool. Giv dig hen til en professionel behandling i spaen, forkæl alle sanserne med udsøgte måltider og slut dagen med at studere Mozambiques betagende stjernehimmel gennem et teleskop.
 
Derfor er White Pearl noget særligt
White Pearl har en fantastisk beliggenhed på den 2 km lange sandstrand i uforstyrrede omgivelser. Omgivelserne, der byder på både bush og hav, giver mange naturskønne oplevelser, og hotellet er en sand oase af luksuriøs afslapning.
Velegnet til par
Smukke naturomgivelser
Vandsportsaktiviteter
Dykker- og snorkleeventyr
Fred og ro
2 km smuk sandstrand
Bush og strand
Eksklusive poolsuiter
FACILITETER White Pearl Resorts
Eksklusive poolsuiter omgivet af smuk natur
White Pearls 22 luksuriøse suiter er smukt placeret blandt sanddynerne, hævet over jorden på pæle, og designet med omtanke for at beskytte de skrøbelige økosystemer, de er beliggende i. De 22 suiter er fordelt på 6 Beach Pool Suites, der ligger på stranden, og 16 Pool Suites, der ligger fordelt rundt i landskabet. Hver suite har en fantastisk udsigt over havet og er indrettet i rene linjer, med moderne møbler og farver, der er inspireret af det omkringliggende kystlandskab. Alle suiter byder på en privat terrasse og pool, flotte badeværelser med udendørs bruser, et dejligt opholdsrum og meget mere.
 
Er I en større gruppe eller familie, der rejser sammen, og vil I gerne nyde fuldkommen privatliv i de mest luksuriøse omgivelser, så byder White Pearl på den eksklusive Luxury Private Villa. Villaen ligger på stranden, med en fantastisk udsigt over havet, og gemmer på 5 suiter, en boma, udendørs bar og lounge, egen pool, bibliotek, spillerum og meget mere.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Spa/wellness
TV