Beskrivelse

&Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Ørkeneventyr, wellness og magiske stjernestunder midt ude i den rå og uspolerede natur
Du åbner øjnene og i samme sekund farer et stjerneskud over nattehimlen – så lysende klart blandt millioner af blinkende stjerner. Mælkevejen og alle de kendte stjernebilleder, som lodgens astronom havde beskrevet samme aften, har aldrig før været så tydelige og føltes så tæt på. Dine øjne løsriver sig fra den smukke nattehimmel og du lister ud på din veranda. Her er helt stille. Selvom her intet lys er, så er her alligevel ikke kulsort. Månen og alle stjernerne er som små projektører, der bader landskabet i et blødt hvidt lys. Silhuetterne af bølgende sandduner og spidse bjerge dukker op.
 
Bag bjergene er solen ved at stå op. Kun en lille tynd streg af gyldent lys, kan man se i starten, men langsomt bliver stregen tykkere og begynder at farve himlen og landskabet i alle regnbuens farver.
 
En ny dag er begyndt og med den venter nye eventyr og uforglemmelige oplevelser. Her midt ude i ingenting er der alt, man kunne drømme om.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
10 ørken villaer
1 Star Dune Suite
Dark Sky Reserve
Sossusvlei
Bestig ”Big Daddy” sanddunen
FACILITETER &Beyond Sossusvlei Desert Lodge
Du kan udforske sanddunerne til fods og på ATV’er og du kan lære om det lokale stammefolk, San Bushmen, og om områdets geologiske vidundere.
Midt ude i Namibias ørken, i et ganske spektakulært landskab af nogle af verdens højeste sandduner, uendelige horisonter og spidse bjergtoppe, ligger &Beyond Sossusvlei Desert Lodge. Reservatet, som lodgen er beliggende i, dækker over intet mindre end 12.715 hektar uspoleret natur med et rigt dyreliv og mere end 114 forskellige fuglearter.
 
Her er der alle muligheder for at få en ferie med alt fra aktion og eventyr til afslapning og velvære. Tag på et Sossusvlei-eventyr, hvor du kan bestige ”Big Daddy”; den højeste sanddune i Sossusvleiområdet, og besøge det bemærkelsesværdige Deadvlei, som er en flad ”lerpande” med døde camel thorn træer. 
 
Drik kølige sundowners mens du nyder udsigten til alle de vilde dyr, som samles ved det nærtliggende vandhul. Området er hjemsted for blandt andet Hartmann’s bjergzebra, springbukke, strudse, oryx og leoparder.
 
Spænd vandrestøvlerne og tag på en lang gåtur i sanddunerne, cykel en tur på elcykel, flyv i luftballon eller i helikopter over ørkenlandskabet, tag i fitnesscenter, shop i lodgens butik, slap af ved din private pool eller nyd en Healing Earth Wellnessbehandling - og lad børnene more sig med WILDChild aktiviteter imens.
 
Sossusvlei og Namibørkenen er et af de få steder i verden, der har fået titlen ”Dark Sky Reserve”, hvilket betyder, at her er der de mest optimale muligheder for at observere det magiske himmelrum. Om aftenen når mørket er faldet på og nattehimlen præsenterer et fuldstændigt betagende stjerneshow, kan du i lodgens observatorie blive klogere på himmelrummet med stedets faste astronom – eller du kan trække dig tilbage til din private suite, smide dig på sengen og nyde udsigten til den smukke stjernehimmel gennem vinduet i loftet.
 
Værelser
&Beyond Sossusvlei Desert Lodge er et mesterværk af glas, sten og stål og byder på 10 sofistikerede suiter og en toværelses Star Dune Suite, der alle er inspireret af og har udsigt til det bølgende hav af sandduner, som omgiver lodgen.
 
Suiterne har gulv-til-loft vinduer, bar, opholdsstue med ildsted, ensuite badeværelse med regnbruser og 180 graders udsigt, køkken, musikanlæg, aircondition, privat veranda, pool og soveværelse med vindue i loftet, så du kan falde i søvn til udsigten af en stjernebesat nattehimmel.
 
Star Dune Suiten har samme faciliteter som de andre suiter, men er ideel til familier eller en større gruppe, der rejser sammen. Den består af to suiter, som er forbundet af en overdækket gangbro og giver på den måde muligheden for både privatliv og fællesskab med resten af gruppen.
 
Se fuld beskrivelse...Se mindre...
Børnepasning
Cykler
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Privat swimmingpool
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder