Hotelbeskrivelse

Six Senses Zighy Bay

Luksusvillaer med store private pools
Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side. Vil du gøre en dramatisk entré, kan du vælge at paraglide fra en bjergtop og ned til hotellet, og ankomme i bedste James Bond-stil.
Resortet er smagfuldt og flot indrettet med et udpræget rustikt islæt. Hele vejen igennem er anvendt naturmaterialer og villaerne opført i natursten.
 
Gastronomien er i top og kan nydes fra flere lokaliteter bl.a. ”hilltop restaurant” med en storslået og bogstaveligt talt bjergtagende udsigt eller privat hjemme i villaen. 
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
FACILITETER Six Senses Zighy Bay
Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side.
3 restauranter, bar, vinbar, frokostrestaurant og swimmingpool. Hotellets Six Senses Spa har utallige behandlinger på menuen samt undervisning i bl.a. meditation og yoga.
 
Hotellet arrangerer fisketure (hvor kokken tilbereder din fangst), ørken/wadi-safari, offroad-eventyr, oaseekskursioner, ørkenekspeditioner, forskellige kulturelle indslag og ture og meget mere.
Bibliotek
Business center
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Six Senses Zighy Bay
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I POOL VILLA
Periode
Voksen
01.02.24 - 01.02.25
35.000
Priser ligger fra kr. 35.000 - kr. 100.000,- per person i dobbeltværelse afhængig af sæson. Kontakt os for priser i ønskede rejseperiode.
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet København – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
  • 7 x overnatninger på Six Senses Zighy Bay i Pool Villa inkl. morgenmad & middag
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.