Hotelbeskrivelse

Six Senses Zighy Bay

Luksusvillaer med store private pools
Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side. Vil du gøre en dramatisk entré, kan du vælge at paraglide fra en bjergtop og ned til hotellet, og ankomme i bedste James Bond-stil.
Resortet er smagfuldt og flot indrettet med et udpræget rustikt islæt. Hele vejen igennem er anvendt naturmaterialer og villaerne opført i natursten.
 
Gastronomien er i top og kan nydes fra flere lokaliteter bl.a. ”hilltop restaurant” med en storslået og bogstaveligt talt bjergtagende udsigt eller privat hjemme i villaen. 
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
FACILITETER Six Senses Zighy Bay
Zighi Bay har en smuk beliggenhed på Musandam-halvøen omgivet af 2100 meter høje klipper til den ene side, og havet og lang sandstrand til den anden side.
3 restauranter, bar, vinbar, frokostrestaurant og swimmingpool. Hotellets Six Senses Spa har utallige behandlinger på menuen samt undervisning i bl.a. meditation og yoga.
 
Hotellet arrangerer fisketure (hvor kokken tilbereder din fangst), ørken/wadi-safari, offroad-eventyr, oaseekskursioner, ørkenekspeditioner, forskellige kulturelle indslag og ture og meget mere.
Bibliotek
Business center
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter