Hotelbeskrivelse

The Chedi Muscat

En lækker og stilfuld oase - mest for par
The Chedi Muscat ligger ned til stranden i Muscat, Omans hovedstad, tæt nok på bjergene til at de spejler sig i vandet og et stenkast fra den arabiske ørken og dens tørre vinde. Hotellet er opført i den karakteristiske omanske arkitektur med svungne byer, men indvendigt er værelserne meget stilrene, ja nærmest japanske, i deres enkelthed. 
 
Børn
The Chedi er mest velegnet for par selv om børn er velkomne. Der findes to swimmingpools, én som er forbeholdt voksne og én hvor børn er tilladt. Der findes ikke legepladser eller aktiviteter for børn på resortet.
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Minimalistisk stilfuld design
Egen strand på 370 meter
Blanding af funkis og arabisk byggestil
2 swimmingpools
FACILITETER The Chedi Muscat
The Chedi Muscat ligger ned til stranden i Muscat, Omans hovedstad, tæt nok på bjergene til at de spejler sig i vandet og et stenkast fra den arabiske ørken og dens tørre vinde.
The Chedis har tre restauranter der byder på mad fra Arabien, Indien, Asien og Middelhavslandene samt alt godt fra havet. Dog er den ene af dem lukket i vintermånederne og en anden fra midt i juni til midt i august.
Af rekreationsmuligheder kan nævnes en spa, en privat strand, to pools med cabanaer, tennisbaner, en butik og et kunstgalleri. Chedi Blub og Suite gæster har desuden adgang til et bibliotek.
Bibliotek
Business center
Concierge
Fitness center
Internet
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
INDIKATIONSPRISER The Chedi Muscat
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I SERAI ROOM
Periode
Voksen
16.04.24 - 30.09.24
18.895
01.10.24 - 08.10.24
21.195
09.10.24 - 23.10.24
22.295
24.10.24 - 13.12.24
20.895
14.12.24 - 22.12.24
21.995
23.12.24 - 03.01.25
31.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Priserne er gældende ved bestilling senest 90 dage før afrejse. Senere bestilling kan medføre højere priser
Rabatten er fratrukket i de viste priser
Prisen inkluderer
  • Fly fra Kastrup - Muscat med 1 skift
  • Lufthavnsskatter
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter på The Chedi
  • Morgenmad
  • Gratis minibar med vand, sodavand, juice og øl (genopfyldes 1 gang dagligt)
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.