Beskrivelse

Bisate Lodge

Elegante hytter på siden af et vulkankrater og eksklusiv øko-luksus — midt i bjerggorillaernes habitat.
Bisate Lodge er komfortabel øko-luksus fra øverste hylde og det perfekte udgangspunkt for unikke oplevelser med de truede bjerggorillaer, som kun lever ganske få steder i det centrale Afrika. Skovene i Volcanoes Nationalpark er et af dem.
 
På skråningen, fra en udtjent vulkan, dannes et naturligt amfiteater, her ligger Bisate Lodge. En af Rwandas mest luksuriøse lodges, med en spektakulær udsigt til vulkantoppene Bisoke og Karisimbi, der rager op igennem Afro-Alpin skov i Volcanoes Nationalpark.
 
Gorilla Trek
Bisate Lodge ligger i ganske kort afstand til Volcanoes National Parks hovedkvarter, hvorfra jeres gorilla trek starter. For at minimere adfærdsmæssige forstyrrelser hos gorillaerne, har kun 8 personer lov til at besøge hver af familiegrupperne og for en periode på højst en time samt min. 7 meters afstand.
 
Aldersgrænsen for gorilla trek i Rwanda er 15 år, hvorfor dette også er aldersgrænsen for gæster på Bisate Lodge.
 
Velegnet til par
Øko-luksus
Bjerggorillaer
Kun 6 hytter
Bæredygtighed
FACILITETER Bisate Lodge
Lodgen er bygget op omkring en klar målsætning om luksuriøs øko-turisme og bæredygtighed. Herunder genplantnings program for retablering af skoven omkring lodgen i samarbejde med lokalsamfundet og er dermed med til at bevare Afrikas imponerende biodiversitet.
Bisate Lodge er Rwandas første eksklusive øko-lodge beliggende på grænsen til Volcanos Nationalpark. Hvilket gør at lodgen er et af de mest luksuriøse udgangspunkter for en unik naturoplevelse, hvor I forhåbentligt kommer helt tæt på bjerggorillaerne i Rwanda.
 
Med blot 6 hytter, bygget af materialer fra den omkringliggende natur og designet så de passer ind i naturen omkring lodgen, er Bisate Lodge det perfekte eksklusive udgangspunkt for at se nærmere på Rwandas dyreliv, som udover den berømte bjerggorilla også tæller andre mindre abearter som Golden Monkey og et fantastisk fugleliv. Campens ranger tilbyder forskellige aktiviteter, som guidede vandreture - både omkring lodgen og i den nærtliggende Volcanos Nationalpark. Besøge den berømte forsker Dian Fosseys grav og resterne af hendes forskningscenter Karisoke Research Center, dette inkluderer en unik og udfordrende vandretur.
 
Dian Fossey var en amerikansk forsker som viede sit liv til bjerggorillaerne. Hun oprettede Karisoke Resarch Centret i 1967, og herfra studerede hun de truede bjerggorillaer. Hendes studier om gorillaerne og deres adfærd har siden haft stor værdi for nutidens viden om bjerggorillaernes sociale adfærd.
 
Bisate Lodge har sit eget plantecenter, hvor der dyrkes planter til udplantning og dermed genetablering af den oprindelige plante fauna i den omkringliggende natur. Her er der mulighed for at lære mere om deres arbejde med genopretningen af skov og planteliv og du kan også selv få lov at plante et træ.
 
Fuld beskrivelseSe mindre
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Vinkælder