Beskrivelse

One&Only Gorillas Nest

Ved foden af Virunga vulkanerne, hjemsted for Rwandas majestætiske bjeggorillaer, finder du magiske One&Only Gorillas Nest.
Eksklusiv lodge omgivet af eucalyptus træer, der udover at være blandt de bedste udgangspunkter for uforglemmelig gorilla trekking i Rwanda, byder stedet på en moderne oase for den kræsne og komfortable eventyrer. Her er ingen detaljer tilfældige.
 
Dine sanser behages af, hvor farverig en verden naturen gemmer på, når blot man søger derud. Bjerggorillaerne vil uden tvivl ikke være det eneste der vil imponere på en rejse i Rwanda, til trods for at de kan være svære at overgå. Rwanda gemmer også på et skatkammer af farverige eksotiske fugle, en imødekommende befolkning og en flora og fauna du med garanti aldrig har oplevet før.
 
Gorilla trek i Volcanoes National Park
For at minimere adfærdsmæssige forstyrrelser hos gorillaerne, har kun 8 personer lov til at besøge hver af familiegrupperne og for en periode på højst en time samt min. 7 meters afstand.
 
Fra One&Only Gorillas Nest er der kun 15 minutter kørsel til Volcanoes Park Headquarter, hvorfra gorilla treks starter.
 
Aldersgrænsen for gorilla trek er 15 år.
 
Velegnet til par
Gorilla trekking
Eksklusiv lodge
Ypperlig service
21 værelser
FACILITETER One&Only Gorillas Nest
One&Only Gorilla's Nest har formået at skabe et perfekt økosystem, der forbinder lodgen med de lokale områder Kinigi og Musanze.
Her er intet tilfældigt og alt udført med omtanke. For både den rejsende samt de lokale.
 
Hovedparten af de ansatte er oplærte lokale, der sælges Imigongo-kunst fra lokale samt er alle råvarer fra området.
 
Fitness center
Internet, trådløs
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool