Beskrivelse

Singita Kwitonda Lodge

Diskret elegance for foden af Volcanos bjergene
Disen ligger tungt over landskabet som klædet over skulpturen, der skal indvies. I takt med at morgensolens stråler får opløst disen, dukker flere og flere trætoppe op, indtil den er lettet helt og et grønt, frodigt tæppe af tæt skov er synlig hele vejen fra terrassen og op til toppen af vulkanen. Som til ferniseringen har man næsten lyst til at klappe af begejstring over naturens kunstværk, men i stedet bliver vandrestøvlerne hurtigt spændt og rygsækken svunget over skulderen, for inde i alt det grønne venter en unik oplevelse; et møde med bjerggorillaerne.
 
Singita Kwitonda Lodge ligger på kanten af Volcanos National Park, der er hjemsted for mere end en tredjedel af verdens tilbageværende bjerggorillaer. Fra denne hyggelige lodge, med en behagelig atmosfære af diskret elegance, har du kort afstand til det eventyr, der venter dig i de dybe skove.
 

Tæt på den store silverback og små legesyge gorillaunger

Singita Kwitonda Lodge er opkaldt efter en legendarisk silverback gorilla – og de fleste rejser også til området for at opleve netop gorillaerne. De blide, menneskelignende dyr er yderst fascinerende – og den store silverback en smule frygtindgydende. Tiden står stille, samtidig med at den time, man har sammen med gorillaerne, er gået på det der føles som ét minut – men oplevelsen bliver siddende som et minde for altid.
 
Singita Kwitonda Lodge ligger bare 10-15 minutters kørsel fra det sted, man mødes inden gorilla trekket. Aftenen inden inviteres du til et informationsmøde, hvor du får nyttig viden om naturen, grejet, gorillaerne og hvordan man kommunikerer med dem, mv. Du kan medbringe dit eget udstyr, men du kan også låne alt, du har brug for på turen, af lodgen. De har alt fra tøj og støvler til rygsæk, madpakke og drikkedunk – alt sammen i god kvalitet - og når du er tilbage fra turen, sørger personalet for at vaske det hele. Nemmere bliver det ikke.

Mere end gorillatrekking

 
Gorillatrekking er for de fleste det største, man kan opleve i området, men du har faktisk flere muligheder for oplevelser, aktiviteter og også afslapning. Du kan tage på Golden Monkey trekking og opleve disse truede aber samt besøge små, lokale landsbyer og tage på en cykeltur i det smukke landskab – samt forkæle krop og sind med wellness, massage og yoga.
 

Derfor er Singita Kwitonda Lodge noget særligt

Allerede ved ankomst mærkes den gode, hyggelige og hjemlige atmosfære. Lodgen lever absolut op til sine 5-stjerner - men med et strejf af diskret elegance - og jo mere man falder til, jo mere forelsker man sig i stedet.
Velegnet til par
Diskret elegance
Charmerende og hyggelig lodge
Storslået udsigt til Volcanos bjergene
Gorillatrekking
Golden monkeytrekking
FACILITETER Singita Kwitonda Lodge
Private villaer med udsigt til skov, vulkaner og vilde dyr
Singita Kwitonda Lodge byder på bare 9 villaer, deraf er de syv med ét værelse, en villa med to værelser og den store villa med fire værelser. Alle villaer er bygget i materialer som vulkanske klipper, flodsten, håndlavede keramiske fliser og røde lersten og er indrettet i behagelige farver og med håndlavede detaljer. Villaerne byder på flotte badeværelser med badekar, massageseng og både inden- og udendørs bruser, en hyggelig pejs, en opvarmet pool og et lille loungeområde med minibar. Den store familievilla har derudover rummelige opholdsrum, et godt køkken, biograf, fitnessrum og en lille kælder. Fra alle villaer har du en fantastisk udsigt til Sabyinyo, Gahinga og Muhabura vulkanerne, der er svøbt i frodig skov, og til grønne sletter, hvor man ofte kan se bøfler og antiloper, der går og græsser. 
 

Ingredienser fra egen køkkenhave og berømt vinkælder

Køkkenet er åbent, så du kan se, mens maden tilberedes, der er lavet af friske ingredienser, hvoraf mange stammer fra lodgens egen køkkenhave. Til maden serveres vine fra lodgens berømte vinkælder. Faktisk er lodgen kendt for sit brillante udvalg af vine, som også tæller flere helt særlige årgange og sjældne auktionsvine og har du lyst til at smage på nogle af de udsøgte dråber, så kan du deltage i deres vinsmagning, som er en helt særlig oplevelse.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV