Beskrivelse

Virunga Lodge

Uberørt natur og uforglemmelig udsigt
Virunga Lodge ligger på en højderyg med en fantastisk udsigt til Virunga vulkanen og de to søer Burera og Ruhondo. Lodgen er vært for mange eventyrere som drømmer om mødet med de majestætiske bjerggorillaer, og byder på luksus komfort og høj service. Virunga Lodge har stor fokus på miljøet, og hele lodgen er bygget op på at kunne drives bæredygtigt, og med så lidt påvirkning på de omgivelsern som muligt.
 
Velegnet til par
Gorilla trekking
Betagende udsigter
Kulturel oplevelse
10 hytter
Butler service
FACILITETER Virunga Lodge
Hovedattraktionen på Virunga Lodge er bjerggorillaerne. Mødet med de blide kæmper i deres naturlige miljø, vil sætte sig som et livslangt minde fra Rwanda.
De dage I ikke er på opdagelse i de frodige bjerge, kan lodgen tilbyde dejlig massage, vandreture til søerne eller i bjergene, besøg til den lokale skole eller til Diana Fosseys gravplads. Der er også mulighed for at tage med jeres guide ud for at lede efter de sjældne Golden Monkeys som også lever i dette område.
 
Virunga Lodge består af i alt 10 hytter (bandas), hvoraf 2 af dem er Deluxe Bandas, som er større, hvorfor disse egner sig særligt til bryllupsrejsende eller familier.
 
I hver banda findes ildsted, terrasse med panoramaudsigt til vulkaner og søer, en-suite badeværelse med toilet, bruser og dobbelt håndvask.
 
Internet, trådløs
Laundry service
Souvenirbutik
Spa/wellness