Beskrivelse

Carana Beach Hotel

Idyllisk, familieejet boutiquehotel med smuk og fredelig beliggenhed
På en fredelig og afsondret strand, på den nordøstlige del af Mahé, ligger et lille familieejet hotel, hvor atmosfæren er hjertevarm, stemningen er afslappet, servicen er i top og omgivelserne er smukke og idylliske. Hotellet hedder Carana Beach og her er der fred, ro og tid til nærvær og de bedste muligheder for en ferie fyldt med afslapning og velvære.
 
Kom helt ned i gear
Hotellet ligger på hovedøen Mahé. Her er ikke andre hoteller, så her kommer stort set ikke andre end dem, der bor på Carana Beach Hotel. Stranden er virkelig skøn og selvom det ikke er en privat strand, så føles det sådan.
Dagene på Carana Beach skal bruges på at slappe af og nyde livet. Gå ture i vandkanten, bad i det lune hav, nyd solen ved poolen, der ligger lige ved stranden, sip kølige cocktails i Beach baren og nyd den smukke udsigt til havet, farverige blomster og palmerne, der kaster skygger i det kridhvide sand. Du kan også forkæle dig selv med en behandling i hotellets Sens Spa, hvor de kun bruger naturlige, lokale ingredienser i alle produkterne. Nyd en full body wrap, en dybdegående massage eller få ordnet dine negle.
Freden og roen er så magisk her, at man skulle tro at man var langt væk fra alting, men faktisk er du kun 20 minutter fra Beau Vallon, hvor du kan slentre en tur og besøge områdets skønne restauranter og butikker.   
 
Derfor kan vi lide Carana Beach Hotel
Man skal lede længe efter et så fredeligt og idyllisk sted, så har du brug for en ferie, hvor du bare skal slappe helt af og lade batterierne op, så er Carana Beach Hotel et rigtig godt valg. Stranden er utrolig skøn, omgivelserne meget smukke og atmosfæren er varm og hjertelig. Med andre ord: På Carana Beach slapper man virkelig godt af!
Velegnet til par
Idyllisk boutiquehotel
Bungalows med udsigt til havet
Smuk og indbydende hvid sandstrand
Smukke stenformationer på stranden
FACILITETER Carana Beach Hotel
Charmerende bungalows med udsigt
Carana Beach har 40 bungalows fordelt på 28 Ocean View Chalets på 45 m2 og 12 Ocean View Pool Chalets på 60 m2. De er helt identiske, bortset fra at sidstnævnte har en lidt større terrasse og en lille, privat pool. Alle er indrettet i rolige jordfarver, som en perfekt kontrast til den kridhvide sandstrand og det turkisblå hav udenfor vinduerne, og har alle aircondition, minikøleskab, loftsvifte, et stort badeværelse med separat bruser, Nespressomaskine og roomservice.
Alle bungalows ligger med udsigt over bugten. De er bygget sammen to og to, men er adskilt af et hegn i naturmaterialer og beplantning, så du har fuldstændig privatliv.
 
Friske råvarer fra familiens egen gård
Maden på Carana Beach er frisk, god og hjemmelavet. Råvarerne er høstet i familiens egen gård og menuen er inspireret af, hvad der er i sæson. Retterne er gode internationale favoritter med et strejf af kreolsk og bliver serveret i afslappede omgivelser til frokost på stranden og lidt mere formelt om aftenen i hotellets restaurant.
Da der ikke er andre spisesteder i nærheden, anbefaler vi at du inkluderer halvpension (morgen- og aftensmad) under dit ophold – så er du sikret lækker mad, når sulten melder sig.
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool