Beskrivelse

Hilton Seychelles Labriz Resort And Spa

Eksotisk ø med smuk spa og kulinariske oplevelser
Hilton Seychelles Labriz er et lækkert luksusresort beliggende på Silhouette Island, en af Seychellernes uspolerede og smukke Bounty-øer, cirka 40 minutters sejlads eller 15 minutter med helikopter fra hovedøen Mahé. Det luksuriøse resort ligger langs 1½ kilometer hvid sandstrand, omgivet af turkisblåt hav, smukke granitformationer, tropisk vegetation og det stejle bjerg Mount Dauban (740 Moh.).  
 
Villaerne er indrettet med de bedste materialer – de fleste med privat adgang til stranden.  
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Enestående flot natur
Bountystrande
Dejlige værelser/villaer
Skildpaddereservat
FACILITETER Hilton Seychelles Labriz Resort And Spa
Lækkert luksusresort beliggende på Silhouette Island, en af Seychellernes uspolerede og smukke Bounty-øer
Udover hovedrestauranten er der flg. Restauranter: 2 japanske, creolsk, snackbar og pizzaria. I cocktailbaren er der underholdning flere gange om ugen.
 
Hotellet har swimmingpool, souvenirbutik, DVD bibliotek, internet, fitnesscenter, tennis, Padi-dykkercenter med dekompressionstank, vandsportscenter med snorkeludstyr, kajakker, kanoer og windsurfing. Der er mulighed for dybhavsfiskeri, udflugter til omkringliggende øer og vandretur med guide i øens tropiske jungle. Besøg også øens interessante skildpadderehabilitationscenter, hvor du kan adoptere din egen kæmpeskildpadde.
 
Labriz’ spa er smukt beliggende mellem kæmpe granitblokke på en bakkeskråning med udsigt over øen. Vi anbefaler særligt øen til par og bryllupsrejsende, men børn er også velkomne.
 
Bibliotek
Butik
Børneklub
Børnepasning
Cykler
Dykkercenter
Fitness center
Internet
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter