Hotelbeskrivelse

Paradise Sun Hotel

Tropisk gemmested i paradis
På kanten til den billedskønne strand ”Anse Volbert”, gemt bag glatte granitklipper og enorme palmetræer ligger hotellet – Paradise Sun. Et paradis, præcis som man forventer, med kridhvide sandstrande og azurblåt hav så langt øjet rækker. Når du først er ankommet går der ikke lang tid her før du mærker en indre ro snige sig ind. Som gæst bliver du budt velkommen af det hjælpsomme personale, der står klar til at hjælpe dig med at få dig ned i gear.
 
Hotellet er både for de aktive eventyrere, men også til afslappede livsnydere der ønsker at koble af, sidde med fødderne i sandet og nyde en lækker frokost i den idylliske restaurant i strandkanten. I hotellets fantastisk beliggende restaurant er plads til at nyde hinandens selskab efterfulgt af live underholdning på stranden.
 
Velkommen til et uforglemmeligt ophold i edens have – velkommen til Paradise Sun.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Smuk sandstrand
Gode smagsoplevelser
Frodige omgivelser
FACILITETER Paradise Sun Hotel
Kridhvide strande, live underholdning, azurblåt hav, solnedgange
For de aktive kan man bl.a. udforske havet i kajak, på paddleboards, eller livet under havet med snorkel.
På land er udbuddet af aktiviteter og talrige, f.eks. i form af Yoga og Petanque. Der kan desuden deltages i ’’Nature walks’’ – som vil give dig et helhedsindtryk af den naturlige skønhed som Seychellerne gemmer på.
En gang om ugen arrangerer hotellet et Sunset Cruise. En sejlads, hvor du udover den betagende solnedgang, vil kunne betragte øens tropiske skønhed fra søsiden.
Hver dag arrangeres der sjove aktiviteter for børn (i alderen 6-12 år).
Hotellets restaurant byder på smagfulde madoplevelser, god service, og klar til at tage sig af dig og dit selskab.
Bordtennis
Børnepasning
Internet, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Vandsportsaktiviteter
Volleyball