Beskrivelse

Amangalla

Charmerende kolonistilshotel indenfor voldene af Galle Fort
Indenfor voldene af UNESCO Verdensarven, Galle Fort, ligger et unikt hotel, hvis smukke trægulve og originale klinker, mørke træmøbler og imponerende lysekroner giver den besøgende følelsen af at træde ind i en tidslomme. Den 400 år gamle bygning emmer af historie og her er en ganske særlig atmosfære, som man ikke kan lade være med at give sig hen til, når man går rundt på hotellet, træder ind i de højloftede suiter, sætter sig til bords i den elegante restaurant, drikker high-tea eller slapper af i den fredfyldte Aman Spa.
 

Som at være i et levende museum

Det gamle fort ligger i byen Galle og breder sig over i alt 35 hektar. Når du går ad de smalle brostensbelagte gader, indenfor fortets mure, er det som at gå rundt i et levende museum med ældgamle træer, museer, cafeer, restauranter og gallerier – og midt i alt dette ligger Amangalla.
 
Man mener, at Amangalla blev bygget af en hollænder til privat bolig og det er også den følelse de ønsker, at gæsterne skal få, når de bor her; Det er ikke et hotel, men et hjem. Hotellet er renoveret med respekt for det gamle hus, så det er stadig som at træde ind i en anden tid. Her er ingen elevator til at transportere dig mellem hotellets fire etager, men bortset fra det, så er ”det gamle” på fineste vis akkompagneret af vor tids bekvemmelige faciliteter.
 
Fra hotellet har du en dejlig udsigt til fortet og havnen på den ene side og hotellets pool og frodige have med farverige og velduftende blomster og mangotræer på den anden - og på øverste etage er en række vinduer langs hele den ene side, hvor du om aftenen kan sidde og nyde solnedgangen.  
 

Oplev Sri Lanka fra to vidt forskellige sider

Amangalla har et søsterhotel ved navn Amanwella, som er en helt anden type hotel, dog med lige så høj klasse. Kombinerer man et ophold på Amanwella, som er et moderne, enkelt og stilrent hotel, der ligger lige ved stranden, med nogle dage på Amangalla med sin historiske atmosfære og glimt fra kolonitiden, og hvor du har mulighed for at gå i de hyggelige gader, så oplever du virkelig Sri Lanka fra to vidt forskellige sider.
 

Derfor er Amangalla noget særligt

Vi var solgte, fra det øjeblik vi trådte ind på Amangalla. Kolonistilen, og den måde de har formået at bevare det oprindelige på, er virkelig noget særligt. Ligesom på søsterhotellet har man her følelsen af, at der er styr på tingene og man kan slippe alt og bare give sig hen til omgivelserne, atmosfæren og alt det hotellet har at byde på.
Velegnet til par
Charmerende kolonistilshotel
Som at træde ind i en tidslomme
Beliggende i en UNESCO Verdensarv
Rigtig god spa
Følelsen af et hjem
FACILITETER Amangalla
Charmerende værelser med butlerservice
Amangalla byder på i alt 29 værelser fordelt på 7 kategorier, som ligger i hovedbygningen eller i et moderne annex. Værelserne i annexet har balkon med udsigt til haven eller poolen, mens værelserne i hovedbygningen har store buede vinduer med udsigt til fortet og havnen. Hver dag kan du glæde dig til en lækker á la carte morgenmad og 30 minutter hydroterapi, morgenyoga og eftermiddagste – og derudover er der butlerservice.
Bibliotek
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV