Beskrivelse

Amanwella

Stilfuldt hotel på stranden med fokus på privatliv
På Sri Lankas sydkyst, indhyllet i en tropisk lund af kokospalmer, ligger det stilfulde Amanwella. Her er stilen enkel og med rene linjer og her er fokus på privatliv. Moderne suiter med egen pool, en storslået hovedpool i flere niveauer, udsigt over havet, flere fantastiske spisesteder og morgenyoga på stranden efterfulgt af en vitaminjuice, er bare noget af det, der er med til at gøre en ferie på Amanwella mindeværdig.
 

Afslapning og oplevelser ved Det Indiske Ocean

I kort afstand fra Amanwella ligger den lille fiskerlandsby, Tangalle. Har du lyst, kan du leje cykler på hotellet og tage på en idyllisk tur til landsbyens små butikker og caféer. Hotellet arrangerer også gerne udflugter til pottemagere eller trekkingeventyr og du kan tage på fisketure eller måske surfe i bugten.
 
Vil du gerne slappe af på stranden, kan du gøre det lige ved hotellet, men ønsker du at bade, skal du enten gå eller køre den korte vej med hotellets tuk tuk lidt længere hen ad stranden, hvor havet er roligere. På stranden kan du slappe af i liggestole i palmernes skygge, dyrke morgenyoga eller nyde et dejligt måltid i Beach Restauranten.
 
 
Amanwella har et søsterhotel, Amangalla, som er en helt anden type hotel, dog stadig luksuriøst og med høj klasse. Det hotel ligger inde på fortet i Galle og er ideel at kombinere med et ophold på Amanwella, hvis du ønsker at opleve både strandliv og historiens vingesus indenfor murene i det berømte Galle Fort. 
 

Derfor er Amanwella noget særligt

På Amanwella får man straks følelsen af, at her er der styr på det hele. Hotellet og suiterne er gennemførte, enkle og indbydende og beliggenheden på stranden er skøn. Stilen er på ingen måde romantisk, så er du til det stilrene med lige linjer, og sætter du stor pris på privatliv, så er Amanwella et virkelig godt valg.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet til par
Meget høj standard
Stilrent
God beliggenhed på stranden
Flotte suiter med egen pool
FACILITETER Amanwella
Indbydende suiter med egen pool og en naturskøn udsigt
Amanwella har i alt 30 enkle og indbydende suiter fordelt på 4 kategorier. Suiterne er 100 m2 og har gulv-til-loft-vinduer, der kan skubbes til siden, så der er åbent ud til terrassen - og alle har egen pool. Suiterne har en dejlig udsigt over palmelunden, stranden, det turkisblå hav eller den tropiske have og de grønne trætoppe og de har flotte badeværelser med fritstående badekar.
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool