Beskrivelse

Camellia Hills

Charmerende boutique-bungalow midt i Sri Lankas fortryllende teland
I det frodige teland, med en storslået udsigt over Castlereagh søen, ligger en lille, luksuriøs boutique-bungalow ved navn Camellia Hills. Her kan du fortabe dig i udsigten over Sri Lankas betagende telandskab, mens du slapper af i bløde sofaer foran den åbne pejs, spiser udsøgt mad under åben himmel eller bader i poolen i den grønne have.
 

På opdagelse i Sri Lankas fortryllende teland

Telandet – eller det centrale højland, som området også hedder – er meget fortjent på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er et landskab, som er så smukt, at det næsten er umuligt at sætte ord på. På Camellia Hills bor du midt i al denne naturskønhed og herfra har du et vidunderligt udgangspunkt for de mange oplevelser, der venter dig i området.
 
Castlereagh Reservoir er en fortryllende ø-prikket sø, omgivet af stejle bakker, der er beplantet med række efter række af frodige grønne teplanter. Skjult inde i alt det grønne ligger hundrede år gamle te-fabrikker, brusende vandfald, kolonitidskirker og farverige hinduistiske helligdomme. Her er 5 forskellige vandreruter, som du kan finde via en app, og som du kan følge på egen hånd. På søen kan du sejle i kano og kajak og opleve landskabet fra søens rolige vand.
 

Derfor er Camellia Hills noget særligt

Vejen til Camellia Hills er helt utrolig smuk, så allerede her får du en fornemmelse af den naturskønhed, der venter dig. Hotellet har en fremragende placering og så er her bare rigtig hyggeligt. 
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed
Formidabel udsigt
Fred og ro
Gode aktivitetsmuligheder i området
Oplev telandet
FACILITETER Camellia Hills
Hyggelige værelser og suiter med butlerservice og udsigt over landskabet
Camellia Hills byder på bare 5 værelser, der alle har king-size seng, loftsvifte og en-suite badeværelse. Værelserne er alle forskellige i design og indretning, men lige komfortable og luksuriøse – og alle har privat butlerservice.
 
Lakeview Suiterne og Lakeview Bedroom har en fantastisk udsigt over Castlereagh dalen. Camellia Bedroom har udsigt til bjergene og te-markerne, mens Dickoya Suite har udsigt over Castlereagh Reservoir og er ideel til familier med børn.
 
Det er også muligt for større grupper og familier, der ønsker privatliv, at leje hele huset for sig selv på eksklusiv basis.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool