Beskrivelse

Ceylon Tea Trails

“A step back in time” – historiske bungalows i det frodige te-land
Ved søen Castlereagh, i Sri Lankas frodige te-land nær byen Hatton, ligger Ceylon Tea Trail. I en perfekt blanding af fortid og nutid bliver gæsterne budt indenfor i de 5 historiske bungalows, som i dag er boutiquehoteller, men som tidligere var hjem for engelske teplantageejere. Med udsigt til tebuske, søen og haver, der bugner af smukke blomster, kan du nyde livet med god mad og vin, et slag kroket eller tennis og high-tea og tage på ture i det omkringliggende landskab.
 

Oplevelser i UNESCO Verdensarven

Ceylon Tea Trails’ 5 bungalower ligger i 1250 meters højde i UNESCO Verdensarven, Det Centrale Højland. Allerede når man kører ad den utroligt smukke vej til te-landet eller lander med vandflyet på søen, bliver man betaget af højlandets vidunderlige natur. Du kan tage på vandreture ad 3 forskellige ruter på 3, 6 og 7 km og eventuelt tage en picnickurv med på turen. Du kan også gå en tur med en naturvejleder og lære mere om områdets planter og dyr eller du kan sejle en tur på søen i kajak eller kano og opleve naturen fra vandsiden. Det er også en stor oplevelse at besøge tefabrikken og se, hvordan teproduktionen foregår. 
 

Derfor er Ceylon Tea Trails noget særligt

Man bliver budt velkommen med ordene ”welcome to your second home” og man mærker straks den dejlige stemning, det er som om, at det hele går op i en højere enhed; De hyggelig og flotte bungalows i smukke omgivelser, en behagelig temperatur, fordi luftfugtigheden er lavere heroppe i højden, et venligt og afslappet personale, god mad – ja, vi kunne blive ved.
Velegnet til par
Smuk beliggenhed i te-landet
Midt i UNESCO Verdensarv
Flotte bungalows
Dejlig atmosfære
God mad
FACILITETER Ceylon Tea Trails
Flotte og hyggelige bungalows i smukke omgivelser
På Ceylon Tea Trails er der ingen nøgle til værelserne – medmindre du gerne vil have en – for, som de siger: ”Man låser jo ikke dørene i sit hjem” Hver af de 5 bungalows gemmer på 4-6 værelser i 4 kategorier; Luxury Rooms med antikke møbler, king-size senge og et elegant en-suite badeværelse med badekar og bruser. Garden Suites, der har en privat have. Master Suite der byder på et stort opholdsrum og en-suite badeværelser med badekar og walk-in bruser og Owner’s Cottage i Dunkeld Bungalow, som er en 120 m2 et-værelses bungalow med opholdsrum, mastersoveværelse og en stor terrasse med privat hot tub.
 
Hver bungalow har et personale på 20-30 personer inklusiv en butler og kok – og du har butlerservice døgnet rundt. I hver bungalow finder du et hyggeligt loungeområde, bibliotek og en ”tag-selv-bar”, et spiseområde og terrasse. Udenfor byder bungalowerne på smukke haver, en pool og jacuzzi, små ”sommerhuse” og kroketplæne. I Tientsin, Dunkeld og Noorwood bungalowernes finder du også et billardrum og ved Tientsin en tennisbane. 
 

Dunkeld Bungalow

Dunkeld Bungalow er bygget i 1920. Bungalowen har 4 værelser, som består af 2 Garden Suites, 1 Mastersuite og 1 Luxury Twin. Derudover er der til bungalowen tilknyttet et separat hus, der kan bruges til en familie, som ligger længere op ad en skråning. Fra bungalowen er der udsigt over temarkerne, tefabrikken og til Great Western bjergkæden. 
 

Castlereagh Bungalow

Castlereagh Bungalow er bygget i 1925 og har 5 værelser, der består af 4 Garden Suites og 1 Luxury Room. Den smukke gamle stil med parketgulve og åbent ildsted og de sagte toner fra croonermusik giver en dejlig atmosfære. Bungalowen ligger ved søen og fra terrassen, hvor du kan nyde en drink i solnedgangen, har du en smuk udsigt over søen og haverne.
 

Summerville Bungalow

Summerville Bungalow er bygget i 1923 og byder på 5 værelser, som består af 3 Garden Suites, 1 Luxury Room og 1 Master Suite. Herfra har du en fantastisk udsigt over søen og de te-dækkede bjergskråninger i baggrunden. Nogle af suiterne åbner op ud til private haver og fra alle er der adgang til et hyggeligt loungeområde med åbent ildsted. 
 

Tientsin Bungalow

Tientsin Bungalow byder på 6 værelser, fordelt på 1 Master Suite, 3 Garden Suites og 2 Luxury Rooms, der har udsigt over haverne og bjergene. Bungalowen er opkaldt efter den kinesiske landsby, hvorfra de originale teplanter kom fra. Værelserne åbner op ud til den smukke engelske haver, som blev plantet af plantageejernes hustruer, som ønskede en lille smule af ”hjem” her i det fremmede land.
 

Norwood Bungalow

Norwood Bungalow har 6 værelser, der består af 1 Master Suite, 2 Luxury Rooms og 3 Garden Suites. Værelserne er store og indrettet i den smukke gamle stil med elegante badeværelser. Fra det store loungeområde er der adgang ud til haven, hvorfra du kan nyde udsigten til Bogawantalawa dalen og en af de fineste bambusskove, der findes, og som har været her i over 80 år. 
All Inclusive
Bibliotek
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
TV