Beskrivelse

Cape Weligama

+
Eksklusivt resort på Sri Lankas sydkyst med fantastiske oplevelser lige udenfor døren
På et klippefremspring med udsigt over det blå ocean ligger luksusresortet, Cape Weligama. Lige udenfor døren venter spændende kultur- og naturseværdigheder på at blive udforsket til fods, på cykel, i båd, kajak eller med snorkel og dykkermaske, mens resortets dedikerede personale står klar til at forkæle gæsterne med spabehandlinger, udsøgte måltider og en service i topklasse.
Resortet er under renovering i perioden 15. juni til 1. december 2024 
 
Børnevenlig
Dykning
Velegnet til par
Spektakulær udsigt
Gourmetmad
FACILITETER Cape Weligama
Dyk ned under havoverfladen med snorkel eller dykkerudstyr og oplev det fantastiske liv af eksotiske fisk eller udforsk historiske skibsvrag.
Resortets dykkercenter tilbyder PADI dykkerkurser og ligeså kurser i surfing. Centeret tilbyder også masser af andre vandaktiviteter, som private sejlture i solnedgangen, dybhavsfiskeri, hval- og delfinsafari eller kajakture til nærtliggende klippehuler.
 
På landjorden kan du tage på cykeltur til små landsbyer, rismarker og oldgamle templer eller sejle i båd eller kajak på Koggala Lake, som er omkranset af duftende kanelhaver og tropisk vildtliv. Du kan også besøge historiske forter og kirker, hyggelige havne og smukke nationalparker.
 
Børnepasning
Børnevenlig pool
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Handicapvenlig
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter