Beskrivelse

Malabar Hill

Charmerende boutiquehotel med varm atmosfære og naturskønne omgivelser
I hjertet af det sydvestlige Sri Lanka, bare 10 km fra kysten, ligger det charmerende boutiquehotel Malabar Hill. Hotellet ligger på en bakketop med udsigt til frodig skov, grønne rismarker og Waligama-bugten i det fjerne og de flotte villaer ligger godt ”puttet ind” mellem træer og buske, så man kan være sig selv. De naturskønne omgivelser, den gode atmosfære, varme service og gode mad gør Malabar Hill til et sted, man hurtigt forelsker sig i.
 

Oplevelser, lokale projekter og mad for alle sanserne

Malabar Hill er bygget i indisk stil og alle møbler er håndplukket i Indien. Hovedbygningen er i to etager, med et åbent køkken på nederste etage og øverst ligger restauranten, hvor du kan glæde dig til at få serveret lækker mad, der forkæler både øjnene og smagsløgene. 
 
Dagene på Malabar Hill kan bruges på at slappe af ved poolen og med en massagebehandling eller med udflugter til områdets seværdigheder og den lokale landsby og skole, hvor hotellet støtter en række spændende projekter, du kan deltage i. Du kan også tage på tur til rismarkerne, ”tree trail” eller hotellets køkkenhave og du kan deltage i et madlavningskursus blandt meget andet. 
 

Med tuk tuk gennem rismarker til stranden

Weligama-bugten er en skøn kystby, der er kendt for sine lange sandstrande, gode surfing og idylliske fiskelandsbyer. Ønsker du en dage på stranden, så kan du køre en idyllisk tur gennem rismarkerne og ned til Mirissa beach med hotellets tuk tuk. Her ligger hotellets beachclub, ”The Shack”, hvor der er skabe til dine værdigenstande, strandstole i sandet og mulighed for at købe lette anretninger og drikkevarer, mens du bader, soler dig og nyder de tropiske omgivelser.
 

Derfor er Malabar Hill noget særligt

Da vi besøgte Malabar Hill, forelskede vi os straks i stedet. Her er en rigtig god atmosfære, maden er god og indbydende og så er villaerne virkelig flotte. Selvom man skulle tro, at det er et minus, at hotellet ikke ligger ud til havet, så gør det faktisk slet ikke noget. Det opvejes af ”The Shack” og den gratis køretur til stranden i tuk tuk.
Velegnet til par
Varm atmosfære
Højt serviceniveau
Smuk udsigt
Naturskønne omgivelser
Meget flotte villaer
Tuk tuk-kørsel til stranden
Børn ´12 år er velkomne
FACILITETER Malabar Hill
Private villaer med egen pool og en fantastisk udsigt
Malabar Hill har i alt 12 villaer fordelt på 6 Ocean View Pool Villas og 6 Wetland Sanctuary Pool Villas. Villaerne er omkring 90 m2 store og har et stort glasparti ud til den private saltvandspool. Vinduespartiet kan skubbes til siden, så villaen er åben ud til. Fra villaerne er der en smuk udsigt til havet eller til rismarker og bjerge – en udsigt du også kan nyde, når du står under bruseren.
Cykler
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool