Beskrivelse

Mosvold Villa

+
Fredfyldt boutiquehotel på en af sydkystens bedste strande
På sydkystens gyldne palmestrande, mellem byerne Tangalle og Galle, ligger det fredfyldte boutiquehotel, Mosvold Villa, der på skønneste vis kombinerer luksus med en afslappet og hjemlig atmosfære. Hotellet var tidligere et Beach House og ligger på en af sydkystens bedste strande, så tæt på havet, at bølgerne ved højvande når helt op og kysser trappen fra stranden til hotellet. Her kan du surfe, snorkle i husrevet, besøge byen Galle og det berømte Galle Fort og slappe af i hotellets Rooftop, hvis lige ikke findes på hele kysten. 
 
Det norske og srilankanske i stilfuld forening
Mosvold Villa blev købt og renoveret i 2023 af en srilankaner og en nordmand og det kan ses i hotellets indretning. Stilen er en kombination af det smukke træ fra Sri Lanka og den mere lette og enkle nordiske stil – og så er alt interiør skabt af lokale håndværkere for at støtte lokalsamfundet.
 
Strandferie, byliv og oplevelser
Mosvold Villa ligger lige ud til en privat strand og fra omkring december til midt i maj trækker vandet sig så meget tilbage, at der er strand foran hotellet, hvor du kan ligge og nyde solen eller gå ture i vandkanten. Til højre for hotellet er et stort område for begyndersurfere og til venstre et område for øvede surfere og lige ud for hotellet er et rev, som du kan snorkle i.
 
Bare 20 minutter fra hotellet ligger Galle by, så her har du nem mulighed for at også at kunne nyde bylivet med restauranter, caféer og små butikker og ikke mindst at opleve det berømte Galle Fort, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. 
 
Derfor er Mosvold Villa noget særligt
Atmosfæren på Mosvold Villa er dejlig afslappende og stilen er meget interessant. Derudover ligger hotellet rigtig godt, hvis man gerne vil have en ferie med både strandture, oplevelser og byliv. 
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed ved stranden
Mulighed for surfing
Tæt på Galle by
Hjemlig atmosfære
FACILITETER Mosvold Villa
Fred og ro i smukke værelser
Mosvold Villa har i alt 17 værelser på omkring 53 m2. Flere af værelserne kan slås sammen med interconnecting døre via balkonen, så der er plads til hele familien. Derudover kan du bo i Founders Suite, der har egen pool og en fantastisk udsigt. Man har gjort meget for, at der ikke er et højt støjniveau på værelserne med døre af massivt træ og en skillevæg, man kan trække for. Faktisk er decibelniveauet blevet målt i hvert eneste værelse og har den været for høj, så er værelset blevet lavet om. Så her kan du virkelig glæde dig til en ferie i fred og ro.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Swimmingpool
TV