Beskrivelse

Nine Skies

Hyggelig bungalow midt i det smukke og frodige teland og kun en togtur fra byen
I hjertet af Sri Lankas fortryllende højland, ligger en 105 år gammel bungalow, som i dag er omdannet til et eksklusivt boutiquehotel ved navn Nine Skies. Med en fantastiske beliggenhed tæt på byen Ella, den ikoniske Nine Arch Bridge og det betagende Little Adams Peak, kan du glæde dig til en ferie, hvor du kan fordybe dig i både kultur og natur – og slappe af i de smukkeste omgivelser.
 

Charmerende byliv, smukke vandreruter og togtur over berømt bro

Nine Skies ligger omkring 30 minutters kørsel fra bjerglandsbyen Ella. Ella betyder vandfald og er også blandt andet kendt for sine smukke vandfald og natur i det hele taget. Det er også her du finder Little Adams Peak, som byder på skøn vandrerute og flotte udsigter. I den lille by kan du gå på opdagelse i hyggelige butikker og charmerende caféer. 
 
Lige ved Nine Skies ligger togstationen Demodara, hvorfra du på 10 minutter køres til Ella. På turen krydser du Sri Lankas nok med fotograferede spot; Nine Arch Bridge.
 

Idyllisk afslapning midt i naturen

Området byder på masser af ting at lave og steder at besøge – ikke mindst i naturen. Der er flere skønne vandreture i Ella og i teplantagerne, der omgiver hotellet, som kan udforskes på egen hånd eller med din personlige butler som guide. Der er også cykler til fri afbenyttelse.
 
I opholdet er inkluderet en guidet rundtur på den lokale Finlay's Tea Factory, hvor du kan du lære om te-produktionen, og også et madlavningskursus, hvor du lærer at lave smagfuld og farverig srilankanske mad.
 
 
Dine måltider nydes på den lille overdækkede terrasse med en meget smuk udsigt til plænen, hvor du kan spille kroket, til poolen og til det endeløse bjerglandskab. Terrassen ligger i forbindelse med stuen, hvor der kan hygges med spil ved pejsen.
 

Derfor er Nine Skies noget særligt

Nine Skies’ beliggenhed er helt utrolig god. Her er ubeskriveligt smukt, her er mange aktivitetsmuligheder og så ligger det tæt på Ella og lige ved togstationen, så man nemt selv kan tage toget ind til byen – og så er her bare rigtig hyggeligt.
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed tæt på byen Ella
Enestående smuk natur
Fabelagtig udsigt
Togtur over Nine Arch Bridge
Nær Little Adams Peak
Hyggelig atmosfære
Mange aktiviteter
Smukke vandreruter
FACILITETER Nine Skies
Stilfulde værelser med terrasse og badekar til afslapning efter vandreturen
Nine Skies byder på i alt 5 værelser i forskellige størrelser. Alle værelser er stilfuldt møblerede og har eget badeværelse med badekar, hvor du kan slappe af efter lange gåture i naturen. Værelserne har også egen terrasse eller balkon med en flot udsigt.
 
De 5 værelser er fordelt på 3 typer: Én Ella Rock Suite, som har en privat opholdsstue, direkte adgang til haven og er meget rummelig. Tre dobbelte Demodera Bedrooms, der har interconnecting døre, så du kan forbinde værelserne, hvilket er ideelt for familier. Én Nine Skies Bedroom, der er udstyret med to enkeltsenge og som også har interconnecting dør til Demodera Bedroom. 
All Inclusive
Cykler
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool