Beskrivelse

Taru Villas Maia

”En skjult juvel” i hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant
I hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant, på den anden side af en smal træbro, som krydser en krystalklar strøm af vand, ligger det charmerede boutiquehotel, Taru Villas Maia. Når man ankommer, er det som at træde ind i den smukkeste oase, hvor man bydes velkommen af smukke teaktræer, røde mursten, den røde jord, mosbeklædte sten og en fantastisk ro. 
 

Ideel beliggenhed for både naturelskeren, historieentusiaten og eventyreren 

Man har både under opbygningen af hotellet, og også efterfølgende, valgt at her råder naturen. Det betyder, at man har bygget rundt om træerne, ligesom græsset og planterne får lov at gro. Det gør sg også gældende ved poolen, der er omkranset at højt græs og bagved ligger grønne rismarker. Uanset om man er rejst hertil, for at fordybe sig i Sri Lankas fascinrende kultur og historie, og besøge øens mange UNESCO-seværdigheder, hvoraf mange af de største ligger mindre end en times kørsel herfra, eller om man vil på opdagelse i den frodige natur, så ligger Taru Villas Maia ideelt.
 

Cykeleventyr, meditativ gåtur og en idylliske fred og ro

På Taru Villas Maia kan du leje cykler og tage på guidet cykelture eller på egen hånd med vind i håret lade nysgerrigheden vise dig vejen til den bagved liggende og glitrende Habarana sø, hvor Pdurangala Viharaya og Sigirya rock fortress troner i baggrunden. Eller lad dig lede på en meditativ gåtur, når du følger stien fra din villa forbi restauranten og poolen for at ende ved et åbent rundt ”rum” – et såkaldt stillerum – hvor du kan få serveret din kaffe, deltage i en yogasession eller bare nyde stilheden og fuglenes kvidren. Stillerummet er bygget efter inspiration fra det gamle Polonnaruwa Tempel, der ligeledes er bygget af mørke mursten. 
 

Derfor er Taru Villas Maia noget særligt

”Vi var alle tre ”blown away”. Så smukt et sted, men også meget enkelt – vi døbte det hurtigt The Hidden Gem!”, da vi fra Blixen Tours besøgte hoteller, faldt vi straks for stedet, for de fantastiske smukke farver overalt, personalet og - ikke mindst - roen. Hotellet lykkes utrolig godt med at kombinere luksus og Sri Lankas unikke charme. 
Velegnet til par
En grøn oase
God beliggenhed for udflugter
Fred og ro
Naturskønne omgivelser
Charmerende villaer
FACILITETER Taru Villas Maia
Private villaer omgivet af frodig natur
Stilen på Taru Villas Maia er en frisk nyfortolkning af gammel srilankansk arkitektur. Her er 10 villaer i alt – fordelt på 8 Superior Rooms og 2 Premier Chalets.
 
Værelserne ligger isoleret med frodig vegetation omkring sig og byder blandt andet på aircondition, king-size senge, skrivebord, kaffe-/tefaciliteter, minibar, TV og balkon eller terrasse med udsigt til alt det grønne. De smukke badeværelser er åbne op mod himlen og en plante vokser smukt inde fra badeværelset.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool
TV