Beskrivelse

The Kandy House

Paladslignende bungalow i smuk tropisk have tæt på kulturelle oplevelser i Kandy
I 1804 byggede en aristokratisk srilankansk familie en paladslignende bungalow, der blev deres hjem, indtil Sri Lanka blev koloniseret og englænderne overtog boligen. Efter en renovering i 2005 åbnede dette smukke sted som et luksuriøst boutiquehotel med ni individuelt designede værelser, en pragtfuld junglepool med udsigt over rismarkerne og en idyllisk have fyldt med sommerfugle. Bungalowen ligger bare 20 minutter fra en af Sri Lankas mest kulturelle byer, som også har lagt navn til hotellet. Velkommen til The Kandy House. 
 

Idyllisk fred og ro, naturskønne omgivelser og oplevelser lige uden for døren

Den stilfulde bungalow ligger i en 2,5 hektar stor og meget smuk tropisk have. De grønne plæner, rismarkerne, palmerne og de tætte buske og træer, som tiltrækker fugle og farverige sommerfugle, harmonerer på smukkeste vis med bungalowens hvide facader, elegante buer og verandaer med søjler. Midt i haven ligger den flotte pool omgivet af alt det grønne.
 
The Kandy House tilbyder ayurvediske massagebehandlinger og private yogasessioner og når du har lyst, kan du låne en cykel og tage på opdagelse i området. To gange om ugen serverer hotellet deres meget roste anretning med 10 traditionelle karryretter, som du kan nyde i de smukke fællesområder, der vidner om at stedet tidligere var et privat hjem.
 
Som den tidligere hovedstad og et centrum for utrolig meget historie, byder Kandy på en rig og mangfoldig samling af kultur, religion, arkitektur, kunst og natur, som kan nås på bare 20 minutter – og er du til golf, så ligger Victoria Golf og Country Resort en halv times kørsel fra hotellet.
 

Derfor er The Kandy House noget særligt

Da vi besøgte The Kandy House var vores første udbrud, da vi kørte igennem porten og frem til den smukke bungalow: ”WAUW”.  Her er virkelig smukt og idyllisk – både indenfor og udenfor og der er meget at give sig til både i området omkring hotellet og i Kandy.
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed tæt på Kandy
Smuk have med sommerfugle
Mange aktivitetsmuligheder
Privat butlerservice
Fred og ro
FACILITETER The Kandy House
Flotte værelser opkaldt efter havens sommerfugle
The Kandy House er bygget i 3 etager og byder på 9 værelser, fordelt på 4 Ultre Rooms og 5 Deluxe Rooms. På nederste etage kan der laves interconnecting værelser mellem et Ultre Room og et Deluxe Room. Hvert værelse er opkaldt efter en sommerfugl og har sin egen farve og indretning. Alle værelserne har himmelseng, udsigt til haven, moderne badeværelser og aircondition. De 4 Ultre Rooms har en terrasse med et bord og stole udenfor værelset, hvor du kan få serveret en privat middag.
 
Børn over 12 år er velkomne og er I mange, der rejser sammen, kan hele bungalowen bookes eksklusivt.
Cykler
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool