Beskrivelse

The Kings Pavilion

Fred og idyl i naturskønne omgivelser lige udenfor Kandy by
Omgivet af grøn natur og kvidrende fugle, med udsigt til Hunnasgiriya bjerget, frodige skovområder og byen Kandy, ligger The Kings Pavilion. Dette skønne boutiquehotel er en oase af fred og idyl – og det på trods af, at det kun ligger ca. 10 minutters kørsel fra Kandys travle bymidte. The Kings Pavilion er ideel, hvis du ønsker at udforske Kandys mange butikker, restauranter og kulturelle seværdigheder – og gerne vil slappe af i rolige og naturskønne omgivelser mellem oplevelserne.
 

Afslapning i naturen og kulturelle oplevelser i byen

Kandy er en af tre vigtige byer i den kulturelle trekant. Her kan du opleve Templet Dalada Maligawa, som huser Buddhas tand, du kan gå en tur i Peradeniya Botaniske have eller ved Kandy-søen. Du kan opleve det lokale marked eller tage på opdagelse i den smukke natur – og meget mere.
 
Når der skal slappes af efter de spændende oplevelser, kan du lægge dig ved poolen eller på de grønne plæner. Du kan også forkæle dig selv med en tur i den lille spa eller dampbad eller du kan få massage. Om eftermiddagen får du serveret te og kage i haven, mens du nyder den vidunderlige udsigt.
 

Derfor er The Kings Pavilion noget særligt

The Kings Pavilion ligger virkelig godt, hvis du gerne vil udforske Kandy, men samtidig gerne vil bo i rolige omgivelser – og så er udsigten betagende. 
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed ved Kandy
Smuk have med flot udsigt
Mange aktivitetsmuligheder
FACILITETER The Kings Pavilion
Rummelige suiter med privat balkon eller have
The Kings Pavilion har 9 værelser, fordelt på 4 typer. I hovedbygningen finder du 3 Deluxe Rooms med enten privat balkon eller have, og også Kings Suiten, der blandt andet har separat opholdsrum og spisestue, balkon og en-suite badeværelse med jacuzzi.
 
Fordelt i to bygninger, der ligger lidt væk fra hovedbygningen, finder du 4 Junior Suites, der ligeledes har privat jacuzzi og egen have. I den ene Junior Suite kan der, udover de to eksisterende dobbeltsenge, tilføjes endnu to senge, så der er plads til hele familien. I den ene af bygninger ligger Queens Suiten på førstesalen, hvor du også kan nyde livet i din private jacuzzi. 
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV