Beskrivelse

Uga Riva

Charmerende herregårdshotel med nem adgang til lufthavn og oplevelser
I Thoppuwa, kun en kort køretur fra byen Negombo, bare 5 km fra havet og 20-30 minutters kørsel fra Bandaranaike International Airport, ligger Uga Riva. Dette charmerende og historiske boutiquehotel i herregårdsstil er et ideelt valg som lufthavnshotel på grund af dets beliggenhed, men Uga Riva er absolut også et vidunderligt sted for alt fra historieinteresserede til livsnydere, der ønsker en ferie i de skønneste omgivelser, med fremragende mad, poolafslapning, diskret og personlig service og en idyllisk fred og ro.
 

Fortid og nutid i perfekt harmoni

Hotellet blev købt af Uga-kæden og genåbnet i december 2023 efter en omfattende renovering. Den smukke hovedbygning har stået i næsten 180 år, men er omhyggeligt udvidet gennem årene af berømte srilankanske kunstnere. De søjlede verandaer, det fine gitterværk, de elegante buer og den traditionelle gård minder om en svunden tid, mens de moderne faciliteter og den fantastiske pool tilføjer et moderne præg.
 
Uga Riva er tidligere hjemsted for seks generationer af en Colombo Chetty-familie og har i årenes løb budt mange prominente gæster velkommen, herunder Mahatma Gandhi, der besøgte stedet i 1927 og plantede et træ i haven.
 
 

Lad op før eller efter flyveturen eller tag på opdagelse på øen

Uga Riva er ikke kun praktisk som et første eller sidste overnatningssted på Sri Lanka, men også en vidunderlig base, for dem der ønsker oplevelser i området.
 
Dagene kan bruges ved poolen eller med afslapning i den smukke have eller i din suite. Uga Riva er også kendt for sine fremragende mad, som du kan nyde i restauranten eller i den rolige tropiske have.
 
Vil du på opdagelse er der flere aktiviteter og seværdigheder i området omkring Uga Riva. Du kan besøge Negombos smukke strande, udforske byens farverige fiskemarked eller tage på en bådtur på Negombo-lagunen. Der er også mulighed for at udforske det lokale område på cykel eller til fods, besøge tempelkomplekset Gangaramaya eller tage på en dagstur til den historiske by Anuradhapura.
 

Derfor er Uga Riva noget særligt

Uga Riva er et meget skønt og idyllisk hotel. Man bliver taget varmt imod af det venlige personale, værelserne er dejlige og omgivelserne smukke. Uga Riva er på ingen måde et traditionelt lufthavnshotel og derfor lige så ideelt til et længere ophold.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed tæt på lufthavn
Smuk tropisk have
Aktivitetsmuligheder i området
FACILITETER Uga Riva
Charmerende værelser med autentisk atmosfære
Uga Riva har syv individuelt designede værelser med udsigt til haven. Værelserne er fordelt på 3 Deluxe Rooms på 39 m2, 3 Superior Rooms på omkring 43 m2 og 1 Premier Suite på 87 m2. Restaurerede originale møbler og moderne srilankansk kunst skaber en autentisk atmosfære, samtidig med at værelserne er udstyret med moderne faciliteter og luksuriøse bekvemmeligheder. Det er også muligt at booke hele huset eksklusivt.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool
TV