Beskrivelse

Ulagalla Resort

Idyl og oplevelser midt i naturen og tæt på Sri Lankas kulturelle skatte
Midt i det frodige landskab i det nordlige Anuradhapura-distrikt i Sri Lanka ligger det charmerende boutiquehotel, Ulagalla Resort, hvor fortidens elegance møder nutidens luksus. Med en smuk 150 år gammel hovedbygning, bygget i kolonistil, omgivet af 25 charmerende villaer spredt ud over 58 hektar natur, er dette resort en hyldest til naturlig skønhed og idyllisk fred og ro.
 
Fra det traditionelle ankomstritual, hvor der tændes røgelse,  hvorefter der ringes 3 gange med de store klokker, til den udsøgte a la carte-madoplevelse og de talrige muligheder for aktiviteter er et ophold på Ulagalla Resort en oplevelse ud over det sædvanlige.
 

Historisk idyl, fortryllende spa-grotte og kulturskatte

Den smukke, gamle hovedbygning er bygget i to etager og fungerer i dag som loungeområde, bar, reception og restaurant med en stor swimmingpool. Når du ikke slapper af eller nyder et velsmagende måltid her, kan du besøge den lille spa, der er bygget som en grotte og hvor du kan forkæle dig selv med god massage.
 
Hotellet byder på talrige muligheder for aktiviteter, udflugter og oplevelser – både på hotellets område og i naturen omkring – og vil du opleve nogle af Sri Lankas største kulturskatte, som Dambulla og Sigirya, så ligger de kun en kort køretur væk.
 
 

Kultur, natur og private oplevelser

Selvom Sri Lankas største kulturskatte absolut er et besøg værd, så er det også en god ide at reservere tid til de mange oplevelser og aktiviteter, som hotellet tilbyder. Du kan ride en tur på hotellets to heste eller cykle en dejlig tur i området med en guide. Du kan også tage på en Sunset Scenic Drive i åbne safaribiler, hvor I kører gennem en lille landsby og smukke naturområder, hvor du kan se fugle og ofte også flokke af elefanter. På turen stopper I og nyder solnedgangen med snacks og kølige drikke.
 
På resortet er et område med rismarker og midt i disse ligger The Kamatha. Restauranten er kun åben mod bestilling af Kamatha middagen, som består af 32 små lokale retter, der alle er tilberedt i et lille køkken på traditionel vis. Det er en spændende og smagfuld oplevelse i stemningsfulde og traditionelle omgivelser.
 

Derfor er Ulagalla Resort noget særligt

Ulagalla Resort er et virkelig dejligt sted. Maden er meget lækker, personalet er venligt og dygtigt, atmosfæren er skøn og de udbudte udflugter er alle gode oplevelser.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
God beliggenhed i den kulturelle trekant
Smukke naturomgivelser
Dejlig atmosfære
Mange aktivitetsmuligheder
Store private poolvillaer
God mad
FACILITETER Ulagalla Resort
Store charmerende villaer med egen pool og privatliv
Ulagalla Resort byder på 25 villaer fordelt på 3 kategorier: 19 Private Pool Villa på omkring 80 m2, 5 Deluxe One Bedroom Pool Villa på omkring 195 m2 og 1 Nikawewa Villa på omkring 310 m2.
 
Alle har egen pool og ligger privat på det store område. De 19 Private Pool Villas indeholder en stor stue med sofaarrangement og et spisebord, der ligesom de andre møbler er holdt i mørke træsorter. Derudover er der et separat soveværelse med god skabsplads og en-suite badeværelse. Deluxe One Bedroom Pool Villa har masser af plads både inde og ude og er ideel til parret, der gerne vil have god plads, og for familier. Udover et stort opholdsrum med spiseplads, gemmer Nikawewa Villa på 2 soveværelser, begge med en-suite badeværelse, og et stort udendørsområde
 
Ved hver villa står to cykler, så man kan cykle rundt på arealet og op til hovedbygningen, og ellers køres man rundt i buggy.
Cykler
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool