Beskrivelse

W15 Hantana Estate

Yderst elegant kolonistilshotel med betagende udsigt over det centrale højland
Fra den kulturelle by Kandy begynder du at køre opad – og opad – mens du nyder udsigten over byen, de smukke træer, frodige tebuske på bakkeskråningerne og det endeløse landskab. Når du nærmest ikke kan komme længere op, stiger du ud af bilen og mødes af den smukkeste hvide ejendom med en lang veranda - og for enden af den ser du kun himlen. Du er ankommet til W15 Hantana Estate.
 

Smukt, smukt og atter smukt

W15 Hantana Estate er et yderst elegant kolonistilshotel, der ligger i det smukkeste landskab med bølgende bakker, dækket af grønne teplantager, og skovklædte bjerge, der strækker sig så langt øjet rækker. Udsigten til denne storslåede natur og solnedgangen over bjergene kan du nyde, når du sidder på terrassen med en drink, ved det flotte poolområde og når du spiser middag ved gamle charmerende Singer syborde.
 
W15 Hantana Estate imponerer også med sin smukke arkitektur. Den hvide facade og elegante kolonistil skaber en atmosfære af romantik og elegance og alt er indrettet med omhu og opmærksomhed på detaljerne.
 
 

Kulturelle udflugter, vandreture og idyllisk afslapning

Byen Kandy ligger bare 15-20 minutter fra hotellet og her kan du gå på opdagelse i byens butikker, restauranter og kulturelle seværdigheder. Du kan også nemt køre til andre af områdets seværdigheder, som Dambulla og Sigiriya, som sammen med Kandy er de vigtigste områder i Sri Lankas kulturelle trekant. 
 
Når du bare gerne vil slappe af, kan du forkæle dig selv med en massagebehandling på dit værelse eller du kan nyde livet ved poolen, læse en bog i biblioteket, opleve den unikke High-tea eller fordybe dig i klaverspil i Piano Room. I haven kan du spille kroket eller en omgang tennis. Du kan også slentre en rolig tur i haven eller tage på længere vandreture i det omkringliggende landskab på udkig efter fugle, dyr og sommerfugle.
 

Derfor er W15 Hantana Estate noget særligt

Nøgleordet på W15 Hantana Estate er elegance og så er udsigten intet mindre end fabelagtig. Med sin spektakulære beliggenhed, smukke arkitektur og rolige omgivelser går alt bare op i en højere enhed.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet til par
Smuk kolonistil
Fabelagtig udsigt
Elegant
God beliggenhed tæt på Kandy
Tæt på kulturelle seværdigheder
FACILITETER W15 Hantana Estate
Suiter med en perfekt balance mellem luksus og hyggelig varme
Hovedbygningen gemmer på 5 suiter på 85 m2, der alle har en privat, lukket have, hvor du kan nyde solen eller en intim middag. Her finder du også Master Suiten, der er mere rummelig med sine 185 m2 og også byder på en større terrasse. Bag hovedbygningen ligger ”The Stable” med 4 suiter, der alle er 30 m2 og indrettet identisk med lokale møbler. Under dit ophold har du en personlig butler.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool
Tennisbane