Beskrivelse

Wallawwa

Kolonistils-boutiquehotel i 200 år gammel have tæt på lufthavnen
Bare 20 minutters kørsel fra Bandaranaikes internationale lufthavn, ligger en restaureret herregård i kolonistil i et 200 hektar stort område, hvor mange af træerne er over 200 år gamle. Men trods den korte afstand til lufthavnen er Wallawwa langt fra et typisk lufthavnshotel. Hotellet har bevaret sin historiske charme og den frodige og velplejede have giver en idyllisk atmosfære. Her kan du hvile ud før eller efter din flyrejse ved junglepoolen, i spaen eller på dit værelse og vil du ud at opleve området, så ligger hotellet i køreafstand til gyldne strande, til Colombos vibrerende byliv og til fiskemarkederne i Negombo.
 

Lad op før eller efter din flyrejse

Uanset om du vil bruge en enkelt dag på at akklimatisere efter flyveturen eller lade op før flyveturen hjemad – eller om du vil starte eller slutte ferien med at opleve områdets mange spændende seværdigheder, så er Wallawwa ideel. Du kan slappe af ved poolen, som er godt gemt væk mellem træerne og giver en følelse af at være i junglen. Du kan nyde en lokal kop te eller en lokal Gin & Tonic, mens du fordyber dig i en bog i biblioteket og du kan strække musklerne igennem med yoga eller forkæle kroppen med en massagebehandling i spaen – og give børnene det samme. Spaen tilbyder nemlig også massage til børn fra 2-12 år. 
 

Derfor er Wallawwa noget særligt

Wallawwa er en oase, man ikke på nogen måde forbinder med et lufthavnshotel. Det hele oser af hygge og et sted, man har lyst til at være. Haven er utrolig smuk, servicen i top og maden, hvor mange af ingredienserne er hentet i hotellets køkkenhave, er lækker. 
Børnevenlig
Velegnet til par
Tæt på lufthavnen
Charmerende kolonistil
Smuk have
FACILITETER Wallawwa
Værelser og suiter med charme, komfort og privat terrasse
Wallawwa byder på 18 værelser og suiter. Du kan bo i hyggelige Wallawwa Bedrooms og hvis du ønsker lidt mere plads og et større badeværelse og åben terrasse ud til haven, kan du vælge en Garden Suite. Familier kan bo i to forbundne værelser eller suiter – og skal det være endnu mere eksklusivt, kan du bo i Mountbatten Suiten med to værelser og privat pool. I alle værelserne har man bevaret den historiske kolonistilcharme og tilføjet moderne komfort. Værelserne har blandt andet aircondition, balinesisk himmelseng, TV og regnbruser.
Bibliotek
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV