Beskrivelse

Water Garden Sigiriya Hotel

Boutiquehotel i naturskønne omgivelser midt i Sri Lankas kulturelle trekant
I hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant, i et frodigt landskab med grøn vegetation og smukke haver med glitrende søer og åer, ligger Water Garden Sigiriya. De betagende vandhaver skaber en beroligende atmosfære, hvor du kan slappe helt af mellem de mange eventyr, Sigiriya-området byder på. 
 

Fordyb dig i Sri Lankas kultur, natur – og mad

Med under en times kørsel til de fleste af Sri Lankas største UNESCO seværdigheder, har du optimale muligheder for at fylde din ferie med præcis så meget eventyr og fredfyldt afslapning, som du har lyst til.Når du ikke går eller cykler ture langs stierne eller udforsker Sigiriya-områdets rige historie og kultur, kan du slappe af ved hotellets pool, hvor den imponerende Sigiriya anes i horisonten, eller i spaen. Du kan også deltage i et madlavningskursus og lære at lave Srilankansk mad fra bunden, hvor du først skal med ud i butikker og på markeder og finde ingredienserne. 
 

Derfor er Water Garden Sigiriya Hotel noget særligt

Vandhaverne på Water Garden Sigiriya Hotel med fugle, åkander og påfugle er fredfyldte og idylliske – et dejligt sted af slappe af. Samtidig er hotellets beliggenheden perfekt, hvis du gerne vil opleve Sri Lankas største seværdigheder. 
Børnevenlig
Velegnet til par
Rigtig god beliggenhed
Smukke vandhaver
Fred og ro
Tæt på seværdigheder
FACILITETER Water Garden Sigiriya Hotel
Luksus og komfort i harmoni med naturen
Det 15 hektar store, arkitekttegnede område gemmer på 30 flotte villaer, der ligger spredt ud mellem træer, vandbassiner, kanaler og åer. Villaerne findes i 3 kategorier, hvoraf nogle har pool – og så har de også værelser med plads til hele familien. Fælles for alle typer er en fredfyldt udsigt til vandhaverne, king-size seng, badekar, minibar og meget mere – og derudover har du en dedikeret butler til rådighed.
Fitness center
Internet
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
TV