Beskrivelse

Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat

Prisvindende lodge i buskmændenes baghave
For længe siden var Bushmans Kloof beboet af buskmænd, som levede i og af naturens skattekammer. I dag ligger her en eksklusiv lodge, som giver eventyrlystne feinsmeckere muligheden for at opleve dette fantastiske områdes historie og smukke natur – og gå på opdagelse i buskmændenes baghave.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Eventyrlige naturlandskaber
Gourmetmad
Off The Beaten Track
Buskmandsmalerier
FACILITETER Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat
Rig mulighed for forskellige aktiviteter i reservatet
Guidede ture i firehjulstrækker, hvor du har rig mulighed for at opleve Bushmans Kloofs botaniske rigdom og flere forskellige dyrearter som bl.a. antiloper, strudse og zebraer samt buskmændenes oldgamle hulemalerier.
 
For dig der ønsker lidt mere action og adventure, er der mange skønne vandre- og cykleruter i området, og har du lyst at være på tur i længere tid, udstyrer lodgen dig med en rygsæk med forskellige snacks, kort m.m. Du kan også prøve kræfter med bueskydning og fluefiskeri eller sejle i kajak på floden.
 
Ved lodgen er det oplagt at gå en tur i den økologiske have, tage en dukkert i poolen eller hvis du rigtig skal forkæles, så besøg den skønne spa. Måltiderne der serveres på Bushmans Kloof er udsøgt gourmetmad og prisvindende vine.
 
Boma
Cykler
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder