Beskrivelse

Castello di Monte

Italienskinspireret boutiquehotel i rolige, naturskønne omgivelser nær Pretoria
I udkanten af Sydafrikas hovedstad, Pretoria, i forstaden Waterkloof, som er en af Pretorias mere eksklusive og velstående områder, ligger et toskanskinspireret hotel, der tilbyder en luksuriøs, elegant og fredfyldt oplevelse.
 
Pretoria er også kendt under navnet ”Jacaranda City”, på grund af sine mange Jacaranda-træer, der i blomstringsperioden (oktober) farver gaderne lilla med deres smukke blomster. Her ligger Castello di Monte – et charmerende hotel, der på fineste vis kombinerer elegant italiensk arkitektur med den smukke afrikanske natur.
 
Udforsk Pretoria fra ”Bjergenes slot”
Castello di Monte betyder "Bjergenes slot" på italiensk, hvilket afspejler den flotte beliggenhed og den smukke arkitektur.
 
Beliggenheden i det idylliske Waterkloof sørger for et ophold i fred og ro, samtidig med at det er bekvemt placeret i nærheden af Pretorias bymidte og OR Tambo International Airport.
 
Nyd et dyp i poolen eller High Tea med hjemmelavede petit fours og perlende vine og sæt dig til bords i gourmetrestauranten, der serverer lækre retter inspireret af både det italienske og afrikanske køkken. En helt særlig oplevelse er at få middagen serveret på hotellets rooftop med udsigt over Pretoria.
 
Derfor er Castello di Monte noget særligt
Castello di Monte er en oase af elegance og et fredfyldt stop på en rejse gennem Sydafrika
Velegnet til par
God beliggenhed nær Pretoria
Fred og ro
Toskansk stil
Gourmetmad
FACILITETER Castello di Monte
Ro og elegance i smukke værelser og suiter
Castello de Monte tilbyder 9 værelser og suiter, der alle afspejler hotellets italienskinspireret arkitektur og den smukke afrikanske natur – heriblandt Terrace Rooms, Classic Rooms, Honeymoon Suite og Presidential Suite.
 
Alle værelser og suiter er smukt indrettet med moderne møbler og luksuriøse faciliteter og emmer af idyllisk fred og ro. Afhængigt af værelsestypen byder de på private balkoner eller terrasser med en skøn udsigt, badekar eller spabad, store soveværelser og meget mere.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV