Hotelbeskrivelse

Grand Dédale Country House

Smukke og historiske omgivelser, gourmetmad og prisvindende vine
I en frodig dal ved det historiske Bainskloof Pass, med udsigt til bjerglandskaber, ligger den prisvindende vingård, Doolhof. Midt i denne fantastiske scene ligger et eksklusiv, idyllisk og elegant Boutique hotel, som på bedste vis formår at kombinere historisk charme med 5-stjernet
luksus.
 
Velegnet til par
Idylliske omgivelser
Lille og intimt Boutique hotel
Omgivet af vinmarker
FACILITETER Grand Dédale Country House
Omkring Grand Dédale finder du smukke naturstier langs floden, blandt vinranker og i bjergene, som kan udforskes både til fods og på mountainbike – og der er chance for at spotte hjorte, hulepindsvin og bavianer.
Godt 10 minutters kørsel herfra ligger Limietberg naturpark, som byder på flere flotte vandreruter – blandt andet til små bjergsøer med krystalklart vand, hvor du kan blive kølet af.
 
Hotellet kan i området også arrangere aktiviteter som rideture, riverrafting, lerdueskydning, ørredfiskeri, en tur med luftballon eller på firhjulstrukne crossere.
 
Ønsker du aktiviteter i et lidt roligere tempo, så finder du smukke golfbaner bare 45 minutters kørsel fra hotellet. Du kan også prøvesmage Doolhof ’s prisvindende vine og komme på rundtur i vinkælderen.
 
Er du til ren afslapning, så kan du nyde solen ved poolen eller blive forkælet med en skøn spabehandling. Inden middagen er der ”sundowners” på verandaen, ved poolen eller omkring pejsen.
 
Bibliotek
Fisketure kan arrangeres
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder