Beskrivelse

Impodimo Game Lodge

Big 5-safari og ”elephant hide” på charmerende lodge i malariafrit vildtreservat
På en skråning med udsigt over en af Sydafrikas største vildtreservater, Madikwe Game Reserve, ligger den charmerende safarilodge, Impodimo Game Lodge. På de daglige safariture, fra din private terrasse og fra deres komfortable ”elephant hide” ved vandhullet, kan du opleve områdets imponerende dyreliv, som blandt andet tæller ”Big 5” og mere end 300 fuglearter.
 
Erfaren tracker opsporer dyrene
Om morgenen, når savannens dyr vågner med de første solstråler, og om eftermiddagen, når tusmørket får de nataktive dyr til at dukke op, tager du på safari i firhjulstrækkere med en erfaren guide og – ikke mindst – en tracker, som har en særlig sans for at se og læse spor og tegn i bushen. Du har også mulighed for at komme på bush walks, hvor du til fods oplever detaljer, som man ikke ser fra bilen.
 
I ”skjul” for elefanterne
Har du ikke fået nok af at opleve Afrikas fantastiske dyr på savannen – og hvem kan egentlig få nok af det? – så kan du forsætte oplevelsen på din private terrasse eller fra lodgens ”elephant hide”. Det komfortable, underjordiske skjul ligger få meter væk fra lodgens vandhul, og her kan du på helt tæt hold opleve dyr, der kommer for at drikke, elefanter, der ruller sig i mudderet, og små skildpadder, der stikker hovedet op af vandet. Mens du nyder udsigten, og udnytter muligheden for at tage gode billeder af dyrene, kan du få serveret en drink fra baren eller en kop friskbrygget kaffe.
 
Derfor er Impodimo Game Lodge noget særligt
Impodimo Game Lodge er en charmerende camp med en rigtig god beliggenhed i det malariafri Madikwe Game Reserve. Safariturene med de dygtige guider og trackere er en stor oplevelse - og det samme er det at sidde i deres ”elephant hide”. Her kan man få timer til at gå med at studere dyrene, der kommer til vandhullet.
Børnevenlig
Velegnet til par
Big 5 safariområde
Et af Sydafrikas største vildtreservater
Malariafrit område
Bo med storslået udsigt
Elephant hide
God beliggenhed
FACILITETER Impodimo Game Lodge
Flotte luksussuiter eller privatliv i den eksklusive Safari Villa
Impodimo Game Lodge byder på 8 Luxury Suites med en stor, privat terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over savannen og dens mange lyde og dufte. Suiterne har en pejs til de kølige vintermåneder og aircondition til de varme sommermåneder, glasfront og en-suite badeværelse med indendørs og udendørs bruser.
 
Er I en større gruppe eller familie, der rejser sammen, og som ønsker at være for jer selv, så kan I bo i lodgens Safari Villa. Her bor I lidt afskærmet fra resten af lodgen, med udsigt til vandhullet og over sletterne. I kan vælge at bevare forbindelsen med resten af lodgen eller I kan være helt uafhængige og nyde fuldkommen privatliv, hvis I foretrækker det. Villaen består af to luksussuiter, opholdsstue, køkken, spise- og barområde og har også sin egen lille pool, boma og bålplads. 
Bibliotek
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool