Beskrivelse

Kings Camp

Charmerende safaricamp i verdensberømt nationalpark
I Timbavati Private Nature Reserve, som er en del af den verdensberømte Kruger Nationalpark, ligger en lille eksklusiv camp, som er inspireret af kolonitidens charme og romantik. Herfra har gæsterne adgang til over 100 km2 vild og uberørt natur med et utroligt rigt og fascinerende dyreliv, som gør hver eneste safaritur til en uforglemmelig oplevelse.
 
Velegnet til par
Big Five område
Gode rangers og guider
Kolonistils luksus
FACILITETER Kings Camp
Kings Camp tilbyder spændende safariture i 4x4 om morgenen og om eftermiddagen sammen med en erfaren guide. Turene kan også foregå til fods, hvor du har mulighed for at opleve de mindre aspekter af savannen – eksempelvis dyrespor - som man nemt overser i en bil.
Campen kan også arrangere ture i helikopter eller med luftballon, besøg i dyrerehabiliteringscentre og i lokale landsbyer, eller en runde på en 18-hullers mesterskabsgolfbane.
 
I campen kan du slappe af ved poolen, på terrassen eller på udkigsdækket, hvor der er udsigt til det velbesøgte vandhul. Du kan få pulsen op i fitnessrummet eller helt ned med en skøn massage, og bagefter kan du nyde en drink i baren, mens du venter på, at en udsøgt middag bliver serveret under stjernerne.
 
Bibliotek
Boma
Butik
Fitness center
Internet
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool