Beskrivelse

La Residence

Sydafrikas smukke Vinland og charmerende vingårde
I hjertet af Franschhoek Valley ligger et idyllisk, billedskønt og fredeligt landsted; La Residence. Her bor du omgivet af bjerge, frodige vinmarker, blommetræer og charmerende vingårde.La Residence er beliggende på en 30 hektar stor ejendom. Stedet byder på luksus, fred og ro, komfort og afslapning og de mange antikviteter og smukke blomster giver en skøn følelse af elegance og idyl. Herfra har du det bedste udgangspunkt for at gå på opdagelse i områdets mange kulinariske og kulturelle oplevelser og udendørs aktiviteter.
 

Ro og afslapning eller spændende oplevelser

Dagene på La Residence skal bruges på at nyde omgivelserne, slappe af og på at udforske Vinlandet. Gå en tur i vinmarkerne på La Residence, hvor druer som Cabernet Sauvignon og Shiraz især bliver dyrket, eller få en guidet tur i urtehaven og blommeplantagen eller hils på ejendommens miniheste, springbukke, påfugle og perlehøns. Du skal selvfølgelig smage på ejendommens bedste vine og på områdets lækkerier og eventuelt også besøge andre af områdets skønne vingårde og lære mere om Franschhoeks 300 år som vindistrikt. 
 
Og når det så er tid til at skifte gear og komme helt ned i tempo, kan du slappe af ved poolen, blive forkælet med en massagebehandling i spaen eller måske en kropspeeling med pinotagedruer.
 

Derfor kan vi lide La Residence

Bo omgivet af bjerge, frodige vinmarker, blommetræer og charmerende vingårde. Her er virkelig skønt. 
Velegnet til par
Bo med udsigt til vinmarker og bjerge
5-stjernet luksus indkvartering
Idyllisk og fredeligt landsted
Gourmetmad
FACILITETER La Residence
Smukke og idylliske suiter
La Residence byder på 16 smukke suiter, hvoraf 11 er på hotellet og 5 er beliggende blandt vinmarkerne. Hver suite er indrettet i et bestemt farvetema og en unik stil – lige fra varme orange og gule nuancer i ”Honeysuckle Suite” til en pulserende rød farve i ”Tang Suite”. Suiterne er komfortabelt indrettet med dobbeltseng eller to enkelte, opholdsområde, bruser og badekar, dobbeltvaske, TV, gulvvarme og meget mere. Suiterne, der er beliggende blandt vinmarkerne, er større med 1-3 værelser og har således også plads til familier eller større grupper. Nogle af disse suiter har derudover en privat veranda og/eller pool.
 

Fra gård til gaffel

På La Residence er måltiderne ligeledes en skøn oplevelse, som man glæder sig til hver eneste gang, det er spisetid. Hotellets kok kreerer formidable måltider, som er inspireret af både Vinlandets mange smage og af de frugter, grøntsager og urter, som bliver dyrket i hotellets egen have og i lokalområdet. Måltiderne bliver selvfølgelig akkompagneret af sommelier-udvalgte vin, som sammen med de idylliske omgivelser sætter prikken over i’et på den kulinariske oplevelse. 
Concierge
Fitness center
Internet (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vinkælder